Накрая все пак Трифонов победил, като дал много по-нисък хонорар

...
Накрая все пак Трифонов победил, като дал много по-нисък хонорар
Коментари Харесай

Помисли Се За Много Голям! Слави Трифонов, Без Да Му Мигне Окото Постави Напористия Криско На Мястото Му!

Накрая въпреки всичко Трифонов победил, като дал доста по-нисък хонорар от този, който изискал изпълнителят на „ Видимо удовлетворени “.

„ С дървеното си държание Криско и толкоз не заслужава, само че Слави няма избор – знае, че младите фенове го харесват “, ядосват се от екипа на Шоуто на Слави.

Сред музикантите не са учудени от държанието на Кристиян Талев. Те знаят за пословичната му лакомия и за жаждата му към пари. Легенди се носят за Криско Стиско, който в никакъв случай не си заплаща масрафа в заведенията, където върви като клиент.

И в случай че шефът го помоли общително да си заплати, той избълвал: „ Ква сметка, ве!? Аз съм Криско! За вас е чест, че съм посетил заведението ви, вие би трябвало да ми платите “. „ По клубовете, видят ли го, напряко им се плаче. Смуче крепко уиски и най-после си потегля “, описват осведомени.

Слави Трифонов бил наясно какъв брой лаком бил Криско, когато го поканил да води рубриката. Заради което той му направил стоманен контракт за половин година. В него той показал корав хонорар и се презастраховал със специфични дела.

„ Слави изобщо няма да цепи басма на Криско. А пък 20 бона ще види, когато го стигне на растеж “,кодошат се от екипа на Дългия.Той доста се дразнел от сходни алчни видове и намирал способи да го затапи постоянно, написа разкрития.ком.

„ Стига си приказвал за себе си в трето лице, само число. За доста огромен се намерения. И в книгата си тук-там доста се надуваш. Изкара се спасителя на българския шоубизнес! Нагъл си “, рекна му го Дългия още в първия епизод на присъединяване на Криско.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР