Накрая се случи! На 19 май 2018 г. принц Хари

...
Накрая се случи! На 19 май 2018 г. принц Хари
Коментари Харесай

8 неща, които трябва да знаете за сватбата на Меган и Хари

Накрая се случи! На 19 май 2018 година принц Хари и Меган Маркъл публично стават брачен партньор и брачна половинка. Те също по този начин печелят кралските си трофеи. Според изказване, издадено от кралското семейство, принц Хари в този момент е Негово Кралско Височество херцог на Съсекс, а Меган става херцогиня на Съсекс, откакто се омъжва за своя принц.
Ако не сте имали шанса да гледате кралската женитба онлайн, ето какво би трябвало да знаете за нея: От неразбираемия си грим към сантименталния букет и невероятния воал, херцогинята на Съсекс не ни разочарова. Продължете да четете, с цел да разберете за какво.
Красивата, естествена (и непрофесионално?) гримирана
Меган един път споделила: " За всички мои другари, които се сблъскват с казуса на луничките, ще споделя с вас нещо, което татко ми ми сподели, когато бях по-млада. Лице без лунички е нощ без звезди. Когато той водеше дъщерята си по пътеката на огромния брачен ден, евентуално Меган си спомня думите му и гордо носи своите " звезди ".
Когато Хари подвигна воала на младоженка, гримът на Меган и луничките се разкриха. В същинската форма на Меган Маркъл, тя поддържаше нещата елементарни с малко бронзови сенки на очите, лека очна линия, мигли и неясно розово за цвят на устните. Възможно е Мегън даже да не е направил грима си професионално. Момиче от двореца съобщи пред " Експрес ", че две от нейните приятелки от Щатите, които не са професионални гримьорки, са били натоварени с тази задача.
Сватбеният кок
Макар че нормално избира разхвърляни кокове за кралски задължения, в този момент булката избра по-прибран кок. Вместо да остави някакви пуснати кичури към лицето й, тя реши да издърпа цялата си коса с леки усуквания, завършвайки цялата прическа с невисок кок, като цялата коса е прибрана зад ушите. Също по този начин избра да резервира пътя на косата й.
Може би най-хубавата част от сватбената й коса е, че е толкоз в неин жанр. Да, в този момент може да бъде херцогинята на Съсекс, само че това не значи, че тя би трябвало изцяло да се трансформира в нов човек, нали? Меган един път споделила на Бърчбокс, че употребява черешова четка за коса и спрей за коса, с цел да укроти нейните хвърчащи коси. " Това е изключително потребно за един грациозен кок ", изясни тя. Може би, точно по тази причина тя е направила косата си толкоз добра за нейния брачен ден.
Смисълът на диадемата
Никой не беше сигурен коя, от всички диадеми Меган щеше да носи на сватбата си. Всъщност, кралската експертка Лесли Фийлд, създател на " Бижутата на кралицата ": Личната сбирка на Елизабет II, споделила на хората, че е имала концепция преди сватбата, като споделя: " Няма да има обичайната фигура, означаваща диамантена диадема ".
В последна сметка Меган взема решение да постави обичайна - и това беше необикновен избор. Кралица Елизабет II, в този момент баба на Меган, й е подарила ослепителната диадема. Кралица Мария купила деликатната диамантена диадема от първокласния бижутер Garrard, основана в Лондон през 1925 година Когато Кралица Мария умряла, диадемата остана в фамилията, първо наследена от снаха, принцеса Маргарет. Според хората, принцеса Маргарет, единствената сестра на кралица Елизабет, също носила диадемата в предишното.
Традиционният уелски, златен, брачен пръстен
Меган искаше сватбените диаманти да бъдат минимални, само че явно един от значимите атрибути трябваше да е нейният брачен пръстен. Според ABC News, херцогът е сложил уелски златен брачен пръстен върху пръста на своята младоженка. Пръстенът е планиран в работилницата " Клейв ", същото място, което е отговорно за феноменалния годежен пръстен на Меган. Използването на уелското злато в пръстените е вековна традиция в английското кралско семейство. Тези дни, обаче, уелското злато е необикновено рядко, защото мините са изчерпани. Независимо от това, кралското семейство има собствен личен лист на мечтаното злато, съгласно изказване, оповестено от тях (чрез BBC News). За благополучие за Меган, това значи, че е съумяла да продължи традицията, която стартира още през 1923 година, когато Елизабет Боус Лион (майката на кралицата) се дами за Джордж VI.
Тези диамантени обици
Макар, че Меган държеше бижутата да са елементарни - толкоз елементарни, колкото може да бъдат, до момента в който носеше блестящата диадема - тя постави и два диаманта на ушите си. Според хората, необикновено красивите и изящни диамантени обици на Меган са направени от френския бижутер Картие. Меган свързваше обеците с класическа диамантена гривна, също от Картие, която носеше на дясната си китка. Минималистичните решения на Меган, когато става дума за бижута, се чакаха от някои. Меган несъмнено не прекаляваше и изборът й безспорно акцентира естествената й хубост.
Цъфтящият букет
Букетът на Меган беше, както множеството неща от сватбения ден, минималистичен и изтънчен. Въпреки това историята зад букета е за същински сълзи и го прави доста по-красив. В петък, в деня преди сватбата си, Хари се спрял на частната градина на Мегън в двореца Кенсингтън. След това избрал цветя за булчинския букет, който скоро щеше да бъде в ръцете на булката. Изявление на кралското семейство (пред хората) удостоверява, че по-късно ги е дал на сватбената цветарка, Филипа Крадок, с цел да могат да бъдат включени в цветната класификация. Знаейки, че Хари сортира цветя за Меган, е доста очарователно, само че тази приказка става още по-сладка. Цветята, които Хари избрал, били обичаните на починалата му майка, принцеса Даяна. Според хора от двореца, Хари употребява цветята като метод да уважи паметта на майка си в сватбения си ден. Не плачете!
Букетът на Меган включваше и сладостен грах, момина сълза, астилби, жасмин и лавровица, какъвто е обичаят при кралските сватби. Булчинският букет бе завързан с копринена панделка. Великолепно!
16-метров воал
Когато кралица Елизабет II се ожени за принц Филип, тя носела привлекателна рокля с солиден 15-метров шлейф на роклята. За съпоставяне, шлейфът на Меган беше релативно пай. Воалът й обаче беше голямо дълъг -16-метров и може би е най-невероятният кралски воал до момента. Според хората, воалът е юридически " стотици часове ", а тези, които са имали отговорността да работят върху него, измивали ръцете си на всеки половин час, като се твърдят, че не замърсяват частите. Завесата е направена от копринен тюл и включва ръчно бродирани цветя. Меган също добави американско допиране до воала й, като добави държавното цвете на Калифорния, калифорнийския мак. В допълнение, горната част включваше и цветовете на Wintersweet, които са засадени начело на къщата на Нотингам, която тя споделя с Хари, и реколтата от пшеница, която символизира както любовта, по този начин и благотворителността.
И несъмнено, зашеметяващата рокля на Меган
Докато всяко украшение, всяко парче грим и всяка хубост на косата, безспорно накараха сватбения ден на Меган да наподобява неповторим, нейната рокля беше тази, която закотвяше всичко. Изработена от коприна в цвят слонова кост, кралската сватбена рокля на Мегане по едно и също време съвременна, безкрайнаи деликатна. Обикновена линия с леко деколте и три четвърти ръкави - всичко, което се надявахме да забележим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР