Накобаронът Хоакин Гусман, познат като Ел Чапо, ще прекара остатъка

...
Накобаронът Хоакин Гусман, познат като Ел Чапо, ще прекара остатъка
Коментари Харесай

Ел Чапо отива в истински затворнически ад

Накобаронът Хоакин Гусман, прочут като Ел Чапо, ще прекара остатъка от живота си в пандиза с оптималната сигурност, именуван " Алкатраз на Скалистите планини ", осведоми БГНЕС, базирайки се на материал на Агенция Франс Прес.
Ел Чапо беше приет за отговорен по всичките 10 закононарушения, в които го упрекна прокуратурата в Ню Йорк. Размерът на присъдата му още не е разгласен, като това би трябвало да стане в края на юни, само че всички чакат Ел Чапо да получи пожизнен затвор.
В Мексико наркобаронът беше затварян в затвор с оптималната сигурност и съумя да избяга два пъти. От " Алкатраз на Скалистите планини ", обаче, до момента не е избягал никой.
Описван като " пъкъл на Земята ", пандизът беше издигнат през 1994 година в отдалечена околност край миньорско градче на 2 часа път южно от Денвър. В него излежават присъдите си някои от най-известните нарушители в Съединени американски щати, като терористът Тед Качински, прочут като Юнабомбър, единият от уредниците на терористичния акт на Бостънския маратон Джохар Царнаев и участвалия в подготовката на атентата от 11 септември 2001 година в Ню Йорк Закариа Мусауи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР