Наказателният процес срещу бившия президент Тръмп ще бъде подновен в

...
Наказателният процес срещу бившия президент Тръмп ще бъде подновен в
Коментари Харесай

Ню Йорк срещу Тръмп ще бъде подновен в понеделник след наситена със събития трета седмица на свидетелски показания, хиляди долари глоби за забрана

Наказателният развой против някогашния президент Тръмп ще бъде възобновен в понеделник след наситена със събития трета седмица, в която основни очевидци дадоха показания и хиляди долари санкции против хипотетичния републикански претендент - с опция за спомагателни санкции.

Тръмп се пледира за почтен по 34 обвинявания за подправяне на бизнес записи от първа степен. Обвиненията произтичат от траяло години следствие на окръжната прокуратура в Манхатън.

Обвиненията са свързани с хипотетични заплащания, направени за заглушаване на актрисата от филми за възрастни Сторми Даниелс по отношение на хипотетична извънбрачна връзка с Тръмп преди изборите през 2016 година

Бившият президент Тръмп и юристите Емил Бове, вляво, и Тод Бланш, вдясно, участват на процеса против него за хипотетично прикриване на секрети парични заплащания в Манхатънския углавен съд на 3 май 2024 година Ню Йорк. (Curtis Means-Pool/Getty Images)

Алвин Браг трябв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР