Наказателният процес срещу 45-ия президент на страната Доналд Тръмп тече

...
Наказателният процес срещу 45-ия президент на страната Доналд Тръмп тече
Коментари Харесай

„Просто бях шашната: порно актриса говори в съда за нощта си с Тръмп

Наказателният развой против 45-ия президент на страната Доналд Тръмп тече трета седмица в Съединени американски щати. Бившият началник на Белия дом е упрекнат във подправяне на финансови доклади на организацията Тръмп, с цел да прикрие заплащания към порноактрисата Стефани Клифърд, известна под псевдонима Сторми Даниелс, в подмяна на мълчанието й за спекулация с Тръмп през 2006 година

Наскоро в съда Сторми Даниелс описа на правосъдните заседатели за събитията на срещата си с Тръмп през юли 2006 година, макар че самият Тръмп изрично отхвърля да е имал любовна връзка с Даниелс.

По това време Тръмп беше прочут предприемач с телевизионното си шоу Celebrity Apprentice.

Тръмп и Даниелс се срещнали на голф шампионат в езерото Тахо. Тръмп поканил 27-годишното тогава момиче в хотелската си стая на вечеря. Според Даниелс по време на диалога Тръмп я попитал за работата в порно промишлеността, а освен за секса. Например той попитал дали актрисата от филми за възрастни се опасява от заразяване с полово излъчени инфекции и какъв брой постоянно се изследва.

Бизнесменът посочил и фотоси на брачната половинка си Мелания, която неотдавна му родила наследник, и споделил, че двамата с жена му спят настрана.

Тръмп приказвал и за телевизионното си шоу, само че Даниелс отбелязала, че няма да може да се появи по малкия екран поради специалността си. В този миг предприемачът сравнил актрисата с щерка си Иванка.

„ Напомняте ми за щерка ми, тя е интелигентна, руса и красива и хората също я подценяват “, цитира Даниелс думите на Тръмп в съда.
В този миг от диалога актрисата блъснала Тръмп по задните елементи с едно от списанията му.

След това момичето отишло до тоалетната, а когато се върнало, видяло Тръмп да лежи в леглото по къси панталони и тениска. На процеса тя даже се опита да покаже позата му, като отметна ръката му обратно и повдигна крайници му.

„ Първоначално просто онемях, даже подскочих от боязън. Не чаках някой да е там, изключително без множеството си облекла “, сподели порно актрисата.

Според нейните самопризнания „ главата й се завъртяла “, а краката й се подкосили. Тя се пробвала да си тръгне, само че Тръмп застанал сред нея и вратата, въпреки и „ не по застрашителен метод “.

В последна сметка двойката е правила секс.

„ Бях без облекла и обувки. Свалих си сутиена. Бяхме в мисионерска поза ”, спомня си порно актрисата.

Тя също по този начин съобщи, че в един миг й е " причерняло ", макар че описа в съда в детайли за потреблението на презервативи по отношение на цвета на мебелите и плочките в стаята, отбелязва RBC.

Жената добави, че по-късно се е " разтреперила " и е решила да вижда Тръмп единствено на публични места.

Самият Тръмп реагира бурно на показанията на порноактрисата в съда. Известно е, че по време на почивката съдията се е обадил на неговия юрист Тод Бланш.

„ Разбирам, че вашият клиент е смутен сега, само че той псува мощно и клати глава и наподобява пренебрежително [към Даниелс]. Това може да докара до заплашване на очевидци и правосъдните заседатели схващат това “, сподели съдията.

Сторми Даниелс ще продължи да дава показания. Линията на отбрана ще се опита да убеди журито, че порнозвездата е водена единствено от предпочитание да завоюва пари от скандалната история.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР