Наказанието на хванатия с допинг през лятото футболист на ЦСКА

...
Наказанието на хванатия с допинг през лятото футболист на ЦСКА
Коментари Харесай

До часове става ясно наказанието на Йомов

Наказанието на хванатия с допинг през лятото футболист на ЦСКА - София Георги Йомов би трябвало да стане ясно до часове, твърди " Тема Спорт ". Срокът решението да бъде взето изтече в понеделник и напълно скоро то би трябвало да бъде оповестено публично. След това някогашният национал ще има право да апелира. Той е заплашен с изваждане от терените за 4 години.

Правата на Йомов бяха краткотрайно спрени на 25 август. Тогава излязоха резултатите от неговата проба, дадена след дуела със северномакедонския Македония (Гьорче Петров) на 28 юли. 

Забраненото вещество, намерено в организма му, е анаболният стероид дехидрохлорметилтестостерон - хлорирано производно на метилтестостерон. Въпросното съединяване има анаболни и андрогенни свойства. Задържа азот в тялото и подтиква качването на мускулна маса, подтиква синтеза на притеини и по този начин възвръща мускулната маса.

ЦСКА - София нае елитна адвокатска адвокатска фирма от Швейцария за отбраната на Йомов и се надява наказването му да е по-малко от предстоящото.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР