Наказание от две години и четири месеца лишаване от свобода

...
Наказание от две години и четири месеца лишаване от свобода
Коментари Харесай

Извратеняк блудства с непълнолетна, но сега ще съжалява жестоко

Наказание от две години и четири месеца отнемане от независимост реализира Районна прокуратура – Велико Търново за причинител на блудничество. Присъдата е произнесена след импортиран в съда обвинителен акт на прокуратура. В. Д. е приет за отговорен и наказан за това, че на 15 февруари т. година на автобусна спирка в село в община Полски Тръмбеш, направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление с малолетно момиче, като използвал за това мощ, оповестиха от Апелативната прокуратура.
Обвиняемият забелязал, че рано заран потърпевшото момиче отива на последната спирка в селото, където се качвала на рейс, с цел да отиде на учебно заведение. Във февруарската заран В. Д. се прибирал от тържество във връзка Свети Валентин, където бил изпил солидно количество алкохол. Решил да мине около спирката, с цел да срещне потърпевшата, защото я харесвал. Забелязал момичето, което било обърнато с тил.

Приближил се и я сграбчил с ръце през кръста. Момичето почнало гневно да се съпротивлява, да вика за помощ и да се пробва се измъкне. Въпреки това, обвиненият съумял да извърши блудствени дейности, само че се уплашил, че някой ще чуе мощните крясъци и ще го заловят, и пуснал потърпевшата. По искане на прокуратура В. Д. е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Присъдата предстои на обжалване пред Апелативен съд–В. Търново.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР