Наказание лишаване от свобода“ за общ срок от 3 години,

...
Наказание лишаване от свобода“ за общ срок от 3 години,
Коментари Харесай

3 г. затвор за жена, пренасяла цигари без бандерол

 Наказание " отнемане от независимост “ за общ период от 3 години, след привеждане в осъществяване на 2 правосъдни решения на Окръжен съд – Кюстендил, стартира да изтърпява А. С. / на 40 години, от Кюстендил /. Тя е установявана неведнъж да придвижва през границата със Северна Македония кутии цигари без български акцизен бандерол. 

С решение от 10 януари 2020 година, Окръжен съд – Кюстендил, удостоверява определение на Районен съд – Кюстендил, с което подсъдимата е приета за отговорна в закононарушение от общ темперамент по чл.234, ал.1, пр.2, във вр. чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс., като й е наложено наказване от 1 година отнемане от независимост, при първичен режим на изтърпяване " общ “ и " санкция “ в размер на 2 000 лева. 

Съдът привежда в осъществяване, по реда на член 68, ал.1 от Наказателен кодекс и наказване, наложено на подсъдимата със съглашение, влезнало в действие на 05.11.2014 година: " отнемане от независимост " за период от 2 години, осъществяването на което е било отсрочено за изпитателен период от 3 години – за осъществено на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево, през интервала 27.05.2012г. – 11.01.2014г., закононарушение от общ темперамент - по чл.242, ал.1 б.а от Наказателен кодекс, а точно: преместване през границите на страната на кутии цигари, без знанието и разрешението на митниците.   

Решението на Окръжен съд - Кюстендил не предстои на протестиране и обжалване. Лицето е арестувано на 13.01.2020 година и приведено в пандиза в гр. Сливен за изтърпяване на двете санкции " отнемане от независимост “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР