Наказахме Царско село и Струмска слава, а единият от въпросните

...
Наказахме Царско село и Струмска слава, а единият от въпросните
Коментари Харесай

Юрий Кучев пред bTV: "Царско село" започва начисто, освен ако УЕФА не реши друго

Наказахме " Царско село " и " Струмска популярност ", а единият от въпросните съмнителни мачове е точно сред тези два тима, сподели ръководителят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев пред bTV. Бърза информация демонстрира, че резултът във въпросния мач на 23 май е приключил 2:2.

По-рано през днешния ден " Царско село " и " Струмска популярност " бяха порицани и санкционирани с по 5000 лева поради подозрение в уговорени мачове.
Порицание и санкция от 5000 лева за " Царско село " поради подозрения в уговорени мачове Има три сигнала против новака в Първа лига
Кучев не пожела да разкрие кои са другите съмнителни мачове, само че загатна, че те са се играли през март и април. Той посочи, че провиненията са за предишния сезон, като през този се стартира " начисто ", в случай че УЕФА не реши друго.

При последващо нарушение обаче клубът може да бъде изваден от Първа лига, защото има " натрупвания ".

" Зависи от УЕФА какво ще ни изпратят като информация, в случай че има някаква задявка е допустимо да продължим да натрупваме. Принципното решение, е че всяко нарушаване си е за един сезон. ", сподели Кучев.

" Ако УЕФА реши друго е допустимо да създадем и друго, само че всички санкции се броят и се натрупват за сезона. Приключи ли сезонът стартира ново преброяване. ", добави ръководителят на ДК към БФС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР