Нажежена е слаба дума за атмосферата в Комисията по ревизията,

...
Нажежена е слаба дума за атмосферата в Комисията по ревизията,
Коментари Харесай

И второ изслушване на Светослав Илчовски за Борисов и Градус стана пародия - заради ГЕРБ

Нажежена е слаба дума за атмосферата в Комисията по проверката, председателствена от Мая Манолова, откакто пристигна ред на втора серия от чуването на предприемача.
На чуването залата беше цялостна, като бързо се стигна досега, в който Манолова извика: Моля да извикате квесторите. И повода беше държанието на депутата от ГЕРБ Маноил Манев, който непрекъснато искаше думата. В последна сметка Манолова изиска от квесторите да изведат Манев, който почна да се пази с думите, че имало „ човек в черна фланелка ”, който го заплашвал. „ Няма да се обадя на 112 ”, разяснява Манев след язвителна имитация. „ Не бе, няма по какъв начин да дойдат (квесторите) да отстраняват народни представители ”, продължи Манев, който искаше да се обясни, че в действителност всяка парламентарна група с членове в комисията може да зададе по 3 въпроса на Илчовски. „ Тази комисия е фарс. Това е първата комисия, която заседава след приключването на едно Народно заседание ”, настоя той.
Не ме е пратил никой на тази комисия. Не познавам Черепа, не познавам известни арестанти – по този начин стартира продължението на описа на Илчовски. И беше мигновено пресечен от Манев с думите, че е „ кошаревски очевидец ”. В залата влязоха и още депутати от ГЕРБ, а до Илчовски седеше основателят на компания „ Градус ” Иван Ангелов.
Оттук-нататък пристигна какафонията – всеки почна да приказва през всеки.
Очаквайте детайлности!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР