Наивната аргументация на хотелиерите и ресторантьорите за пречките, които им

...
Наивната аргументация на хотелиерите и ресторантьорите за пречките, които им
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Който скача срещу наредба номер 18, значи краде ДДС. Да спира или да се променя

Наивната обосновка на хотелиерите и ресторантьорите за пречките, които им основава новата разпоредба, убеждават финансовия министър Владислав Горанов, че наредбата 18, която потегля от 31 януари, трябва да работи.

" Все още не съм схванал къде е казусът. Ако наредбата прави по този начин, че те би трябвало да подвигат цените, ме кара да мисля, че са изграждали своя бизнес модел на гърба на страната и към този момент няма да могат да крадат Данък добавена стойност. Кара ме да съм повече убеден, че по-ясни правила ще дадат повече правдивост, а някои бизнес модели, построени на кражба на Данък добавена стойност, ще спрат да съществуват или ще би трябвало да се трансформират. Не мисля, че този бизнес има проблем, наивните им пояснения ме карат да мисля, че наредбата работи ", сподели финансовият министър.

Посочи, че от влизането в действие на наредбата не може да следва покачване на цените. То може да се получи от това, че бизнесите ще излязат на ярко. Единственото действително терзание, което виждам, е Национална агенция за приходите да не постанова репресии при незначителност на случая, разгласи финансовият министър.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР