Наистина трудно човек може да се сети за известни личности,

...
Наистина трудно човек може да се сети за известни личности,
Коментари Харесай

Има ли дете Тристан Томпсън от друга жена

Наистина мъчно човек може да се сети за известни персони, чиято връзка е толкоз динамична, че на моменти и трагична, колкото тази сред Клои Кардашиян и Тристан Томпсън.
 Клои Кардашиян, Тристан Томпсън, раздялата им и признанията във връзка рождения ѝ ден
Ще елементарни ли изневярата Клои Кардашиян

Любовната драма с Тристан Томпсън продължава

Въпреки че имат дете, двамата се разделят и събират още веднъж и още веднъж, като мотив за множеството им драми са изневерите на баскетболиста, които се оказва, че са много.

От Daily Mail разбираме, че за Томпсън още веднъж има проблеми, тъй като жена твърди, че е родила дете, а точно той е бащата. И този път сластният баскетболист признава, че в действителност е имал полови връзки с нея.

Марли Ничолс е завела дело против Тристан Томпсън, в което твърди, че двамата са имали интимни връзки и той е татко на детето ѝ, родено на 1 декември. А от показанията му излиза наяве, че в действителност двамата са имали полови връзки.

Баскетболистът твърди обаче, че просто са правили непостоянен секс и действително нито са имали връзка, нито са излизали по срещи. Има обаче разминаване във версиите на двамата. Томпсън твърди, че връзките им са били в интервала декември 2020 година и март 2021 година
 Иги Азалия, Тристан Томпсън и имат ли връзка двамата
Има ли връзка Иги Азалия с някогашния на Клои Кардашиян

Слухове и развенчаването им

Докато Ничолс твърди, че детето е заченато през април. В последна сметка съдът би трябвало да реши кой е прав и кой лъже, само че връзките сред баскетболиста и Клои Кардашиян несъмнено няма да са лесни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР