Наистина сме невъзможна и смахната държава!Може ли изобщо да си

...
Наистина сме невъзможна и смахната държава!Може ли изобщо да си
Коментари Харесай

Николай Слатински: Наистина сме невъзможна и смахната държава!

Наистина сме невъзможна и смахната страна!

Може ли въобще да си губим времето с проблем - дали арогантна личност, редовно обиждаща обществото ни, която от дълго време трябваше да е нон грата, злобна и изкривена физиономия, съвсем като представител на страна агресор и терорист, би трябвало въобще да влиза в светая светих на демокрацията ни - постройката на Народното събрание!!!

Що за парадокс! Далеч от Народното събрание - за това дипломатическо неразбирателство! И никакъв компромис.

Нужно е било още когато на някакво заседание на някои представители на седемте партии, се е повдигнал този подъл въпрос, хората от Демократична България и Политическа партия незабавно да изоставен стаята. Да реагират безкомпромисно и съответно - по какъв начин е мислимо даже, въпреки и с изрично негативно мнение, те да вземат участие в такава уронваща българското ни достолепие и нашата демократична чест полемика!

Само и само твърдо и неподлежащо даже на споменаване на каквато и да било покана за посланика на страна, настояща като брутална мутра, отменяне. Не на Митрофанова! Присъствието й в постройката на Народното събрание е толкоз неприемливо, тъй като е позорно!

Николай Слатински
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР