Наистина някакво равнище на лоялно сътрудничество между държавите е необходимо

...
Наистина някакво равнище на лоялно сътрудничество между държавите е необходимо
Коментари Харесай

Еврокомисията призова за лоялно сътрудничество между държавите в ЕС

Наистина някакво ниво на лоялно съдействие сред страните е належащо в Съвета на Европейски Съюз, където се разискват значими въпроси за сегашното и бъдещето на Общността. Това съобщи през днешния ден представител на Европейската комисия във връзка пререканието във Виена сред министъра на външните работи на Люксембург Жан Аселборн и италианския вицепремиер Матео Салвини.

Инцидентът самичък приказва за себе си, не изисква някакъв коментар от наша страна, добави представителят. Междувременно в интернет бе публикуван запис от закрито съвещание във Виена на конференция под наслов " Сигурност и миграция - поощряване на съдействие и резистентност ". В срещата участваха представители на страните от Европейски Съюз и Африка, предава Българска телеграфна агенция.

На записа се вижда и чува, че до момента в който Салвини приказва всъщност против миграцията, Аселборн жестоко го прекъсва и даже го наругава. Люксембургският посланик даже демонстративно хвърля слушалката за превод, с което ясно демонстрира, че не желае повече да слуша своя сътрудник.

На съвещанието Салвини изчаква Аселборн да резервира тишина и възпитание. След това той декларира: " Гражданите ми заплащат, с цел да оказвам помощ на нашите младежи да стартират отново да имат деца, както беше преди няколко години, а не да изтръгвам най-хубавата африканска юноша, с цел да замести европейците, които към този момент нямат деца... Може би в Люксембург има такава потребност, само че в Италия имаме потребност да помогнем на нашите деца да имат деца, а не да имаме нови плебеи, които да заместят децата, каквито нямаме ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР