Наистина ли Путин е тежко болен и имало ли е

...
Наистина ли Путин е тежко болен и имало ли е
Коментари Харесай

Паркинсонизъм, рак, деменция: Болен ли е Путин?


Наистина ли Путин е тежко болен и имало ли е неотдавна атентат, от който е съумял да се отърве на косъм? Множат се спекулациите за здравословното положение на съветския президент и съпротивата против него. Какво се знае?

Войната в Украйна продължава към този момент повече от три месеца и разнообразни наблюдаващи се пробват да вършат прогнози за изхода ѝ. В тази връзка постоянно се появяват разнообразни информации, свързани със ориста на съветския президент.

Путин ще бъде изпратен в санаториум?

„ През 2023 година той ще си замине - евентуално в санаториум “, споделя сър Ричард Диърлав, някогашен началник на английското разузнаване MI6.

Ръководителят на украинското военно разузнаване Кирил Буданов също съобщи пред Sky News, че. Бившият английски шпионин Кристофър Стийл, който е оглавявал офиса на MI6 в Русия, удостовери тази догадка. Според негови източници Путин е тежко болен и постоянно трябвало да напуща публични срещи, което допринасяло за " възходящия хаос в Кремъл ".
Редакцията предлага
В медийното пространство се изричат редица подозрения, че Путин страда от разнообразни болести като Паркинсонизъм, деменция или рак. Филмовият режисьор Оливър Стоун, който е правил редица изявленията с съветския президент, твърди, че в интервала 2015-2017 година Путин е прекарал раково заболяване. Наскоро английският “Таймс ” заяви за аудио запис, в който неназован съветски олигарх споделя, че Путин страда от рак на кръвта. Официално удостоверение от страна на Кремъл, че Путин е болен или е претърпял интервенция, няма.

Путин ще бъде свален поради неуспехите във войната?

Разследващият публицист Христо Грозев от Bellingcat също споделя, че съгласно негови източници Путин е тежко болен. Грозев съобщи още, че висши чиновници по сигурността в Кремъл считат, че войната в Украйна е “загубена ” и че Путин губи надзор над управлението на страната.

Не единствено здравословните проблеми на Путин, само че и развоят на войната може да докара до свалянето му от власт, счита Ричард Диърлав. Той се базира на изявленията на почитан представител на армията, който разкритикува военните дейности на Русия в Украйна в народен ефир.

Според Диърлъв съветският хайлайф последователно ще осъзнае в каква злополука е била вкарана страната, а Путин ще си отиде от власт, като бъде вкаран в лечебно заведение, което ще бъде “по-елегантно решение ” от държавен прелом. Но кой ще го наследи? Според някогашният началник на MI6 евентуален избор е Николай Патрушев - сега секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Слухове или освен това?

Кирил Буданов твърди, че преди два месеца в Русия е бил осъществен. Герхард Мангот, специалист по съветските въпроси и учител в университета в Инсбрук, се съмнява в достоверността на тази информация. “Защото няма никакви белези, че сходен атентат въобще би могъл да бъде осъществен ”, споделя той.

Той предизвестява, че разпространението на сходни клюки - както за недоволството към режима, по този начин и за здравословното положение на Путин - може да е част от осведомителната война. Затова на тях постоянно би трябвало да се гледа с огромна доза нерешителност. Включително и на фотосите и видеоклиповете, които сякаш потвърждават, че Путин страда от заболяването на Паркинсон. " Силно се колебая, че това изказване за Паркинсонизъм би могло да е освен това от слух. А може би е по-скоро част от осведомителната война “, споделя професор Мангот.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР