Нахлуващата студена вълна в Украйна може да забави руските войски.

...
Нахлуващата студена вълна в Украйна може да забави руските войски.
Коментари Харесай

Студена вълна може да забави руските войски в Украйна

Нахлуващата студена вълна в Украйна може да забави съветските войски. В резултат на това окупаторите ще бъдат принудени или да изоставен транспортните си средства, или да седят в 40-тонни стоманени фризери, написа " Таймс ".

Прогнозата е, че арктическият въздух ще се движи през Русия и Украйна и ще се комбинира с източния вятър. Това ще докара до температури до -10 градуса, а евентуално даже до -20 градуса в регионите на Киев и Харков през нощта.

„ Руските войски, седнали в бронирани транспортни средства и танкове, спрели в покрайнините на Киев, могат да бъдат изправени пред заледяване до гибел... Студът в допълнение ще утежни тежката обстановка за нашествениците... “, се споделя в материала.

Междувременно Институтът за проучване на войната, основан във Вашингтон, заключи в понеделник, че съветските сили в този момент се " концентрират в източните, северозападните и западните околности на Киев " в подготовка за " нахлуване на столицата в следващиге 24-96 часа ".

Успехът на нападението, прибавя мозъчният концерн, ще зависи частично от това какъв брой дейно съветските войски са съумели да " доставят доставяне, реорганизират и възнамеряват " след първична инвазия, за която специалистите считат, че се е разпаднала заради неправилни догатки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР