Нахаканата Веселина Чилева е победителят в „Хелс Китчън” 2. Финалният

...
Нахаканата Веселина Чилева е победителят в „Хелс Китчън” 2. Финалният
Коментари Харесай

Ето кой печели Hell's Kitchen

Нахаканата Веселина Чилева е спечелилият в „ Хелс Китчън” 2. Финалният епизод на сезона е бил сниман преди няколко дни и е излъчил като най-хубав професионален готвач точно родената в Разлог кибритлийка. За няколко седмици в шоуто тя съумя да си завоюва популярност на неприятна и избухлива жена, която обаче е същинска хала в кухнята.

Само на 29 години, Веселина Чилева се е оказала най-достойна да грабне премията в готварското риалити на Нова тв – 100 хиляди лв. и контракт за работа при началник Виктор Ангелов. За нея се знае, че е омъжена и има опит като готвач в хотел в Ирландия, а преди да влезе в шоуто, е правела сосове в първокласен ресторант в София, писа „ Уикенд “.

В шоуто Чилева прави усещане със мощен темперамент, упоритост, целеустременост и подготвеност да влезе в внезапен спор, когато почувства ползите си застрашени. Именно това се е оказала печелившата тактика, която я е извела до успеха.

Феновете на формата са внезапно разграничени в мнението си за Веселина – или доста я харесват, или я ненавиждат. Повечето считат, че държанието й е резултат от целесъобразно самочувствие и упоритост. „ Единствената от женския тим с действителни познания и благоприятни условия! Амбицията и хъсът са изцяло естествени! Роден победител! Колкото и да я плюят и хулят, тя им измъква задниците не един път! Хората не я харесват, тъй като ги е боязън от нея!”, е общото мнение на почитателите на Веселина.

Въпреки че финалните епизоди към този момент са снимани в студиото на „ Хелс Китчън” в Нови хан, следва тяхната обработка и монтаж, а излъчването им е планувано за края на май,. Между Великден и Гергьовден шоуто няма да се излъчва, защото програмата на Нова ще бъде специфична, съобразена с празниците.

Засега не е ясно дали победителката ще се възползва от шанса да работи при началник Ангелов, или ще избере различен път за развиване на кариерата си. Миналогодишният победител – Дани Стартак, устоя при Българския Гордън Рамзи единствено няколко месеца, след което стартира тв кариера. Към момента той готви в студиото на „ На кафе” дружно с друга участничка в първия сезон на риалитито – Светла. Едва неотдавна бе обявено, че е решил да отвори ресторант.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР