Наградният сезон в Америка е в разгара си! Червените килими

...
Наградният сезон в Америка е в разгара си! Червените килими
Коментари Харесай

Най-бляскавите дами на наградите на филмовите актьори - slava.bg

Наградният сезон в Америка е в разгара си! Червените килими в Калифорния не престават да се постилат и не дават момент отмора на международните звезди, които едвам смогват да заменят един тоалет с различен. В момента в Холивуд тече същински маратон по разпределяне на призове, като последната спирка в пътешествието "По следите на оценките " бе през вчерашния ден вечерта, когато се състоя церемонията по връчването на премиите на Гилдията на филмовите артисти (SAG Awards). Тя, напълно предстоящо, бе съпроводена от редица безредици и доста хубост...

Привличащи погледите на феновете от целия свят към себе си, известните дами не престават да бъдат най-авторитетните "властелини " в областта на модата, с помощта на своеобразното ревю преди церемониите, което през днешния ден се е трансформирало в настрана събитие. От своя страна дизайнерите водят оспорвана конкуренция кой от тях ще облече актрисите и чий тоалет ще свети най-ярко под светлините на прожекторите. Ситуацията е зрелищен панаир на суетата, приковаващ всеобщото внимание, написа Dir.bg.

Ако при започване на януари екстравагантните дрехи бяха постоянно срещан избор измежду звездите, то в този момент елегантността последователно завладява аления килим. Едноцветните рокли не престават да бъдат безапелационна наклонност и на SAG Awards, а измежду тях попадат също голите плещи и високите цепки на полите, за сметка на дълбоките деколтета, които все по-рядко се употребяват. Сред бижутата безконечният шлагер остават диамантите, които не на вятъра са посочени за най-хубавия другар на дамата.

Миналата вечер се оказа същински успех за дамите с името Дженифър.

Благодарение на очарователната и харизматична Дженифър Гарнър, Свети Валентин като че ли подрани тази година. Звездата от "Електра " заложи на нежна алена рокля с тънки презрамки на "Dolce & Gabbana ", която стоеше прелестно на тренираното ѝ тяло. Актрисата е известна с това, че поддържа фигурата си с типичен балет и бойни изкуства, а резултатите са налице. В горната част кройката на роклята, стигаща до земята, вървеше по тялото ѝ, като се разширяваше от талията надолу. Завършвайки своята цялостна визия, тя бе заложила на висящи обеци с 80-кратови диаманти "Harry Winston ", които се допълваха от нежна винтидж гривна със същите скъпоценни камъни, направена през 1959 година. Това бе нейната първата поява на оценките от 6 години насам, като преди този момент тя участва на SAG Аwards през 2014 година дружно с някогашния си брачен партньор Бен Афлек.

Следващата представителка на нежния пол, носеща същото първо име и провокирала възхита у присъстващите с външния си тип, бе Дженифър Анистън. Пристигайки в семпла, само че стилна сатенирана рокля вид "русалка " с необятни презрамки на марката "Christian Dior ", тя потвърди правотата на философията на минимализма, че "по-малкото в действителност е повече ". Този път някогашната брачна половинка на Брад Пит изневери на обичания си цвят и засия пред светкавиците на фотографските обективи в бяло. Дрехата, която в талията бе декоративно пристегната, прилепваше по тялото ѝ, наблягайки женствените ѝ извивки. За спомагателен искра, тя бе заложила на обеци " Fred Leighto " с капковидна форма, обсипани с диаманти.

Дженифър Лопес безусловно бе жена за милиони, тъй като носеше върху себе си бижута на обща стойност от 9 млн. $. Латино дивата заложи на черна рокля с голи плещи и дълъг сатениран шлейф с етикет "Georges Hobeika ", само че скъпоценностите ѝ бяха това, за което всички говореха. При нея, за разлика от миналата ѝ съименичка, важеше правилото на Мечо Пух: "Колкото повече, толкоз повече ", защото носеше колие, обеци, две гривни и пръстени.

Рене Зелуегър също бе повече от неотразима в тъмносиния тоалет без презрамки на "Maison Margiela ". Акцентът на дреха падаше върху годната ѝ част, наподобяваща реверите на сако, а дългата пола привличаше очите на гостите с цепка, стигаща до коленете ѝ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР