Наградите за най-добър изпълнител на България спечелиха Kриско и Дара,

...
Наградите за най-добър изпълнител на България спечелиха Kриско и Дара,
Коментари Харесай

За поредна година определят Kриско за най-добър БГ изпълнител


Наградите за най-хубав реализатор на България завоюваха Kриско и Дара, а огромният победител тази година беше Миро с песента си „ Гълъбо “, за която взе цели три стауетки – за ария, текст и видеоклип.. Към призьорите се причисли и Любо Киров, който се качи на сцената, с цел да получи признанието за най-хубав албум, за тавата му „ Знам – най-хубавото от Любо Киров “. Наградата идва едвам 10 дни откакто изпълнителят пусна нов диск „ Както преди “ и стартира огромно турне из цяла българия за представянето му. Призът за дует отиде в ръцете на Павел и Венци Венц, в категорията за рап групи бяха отличени СкандаУ, а дебютът беше даден на Papi Hans - псевдоним, зад който се крие поетът Константин Трендафилов.

Бяха връчени още два цялостни наградата. Статуетката за БГ Вдъхновител на името на Анна-Мария Тонкова отиде при рок бандата АХАТ, а новоучредената специфична премия „ Град – дипломат на Българската музика “ беше връчена на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов.

Връчването на премиите за българска музика беше маркирано и с живите осъществявания на Рафи, Любо Киров, Ирина Флорин, СкандаУ, Поли Генова, Михаела Маринова, Дара, Рут Колева, Ева Пармакова, Павел и Венци Венц. Впечатляващо беше осъществяването на Мистерията на българските гласове, които звучаха магично от сцената в парк „ Македония “. Васил Найденов получи почетната премия в памет на Тончо Русев и извърши безсмъртната му комбинация „ Телефонна обич “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР