>Наградите ще бъдат връчени на годишния конгрес на Българския съюз

...
>Наградите ще бъдат връчени на годишния конгрес на Българския съюз
Коментари Харесай

Ръководителят на СПА център 6th Sense д-р Светла Шопова с номинация от БСБСПА за СПА мениджър на годината

> Наградите ще бъдат връчени на годишния конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм на 26 и 27 септември

Дамата, отпред на СПА център " 6th Sense " Гранд Хотел и СПА Приморец - доктор Светла Шопова - е номинирана от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА) за СПА управител на годината. Победителят в категорията ще стане прочут на петия годишен конгрес на организацията, който ще се организира на 26 и 27 септември в общините Гоце Делчев и Гърмен. Тема на събитието за 2018 година е " България – водач в здравния туризъм на Балканите. Четири сезона медикъл/спа, таласо, спа и уелнес туризъм ".

Д-р Шопова управлява разположеният на 3000 кв.м. в непосредствена непосредственост до морския бряг СПА център " 6th Sense " на Гранд Хотел и СПА Приморец от самото му основаване през 2010 година Водещи правила в работата и са непроменяемо най-високо качество във всеки един аспект, персонално отношение към всеки посетител, непрестанни вложения в образование и нововъведения, в артикули и технологии - с оглед предложение на най-отличени, ефикасни и модерни грижи. Освен като управител на рекреационната зона на единствения 5-звезден хотел в Бургас, Д-р Шопова се изявява и като гл. ас.  в Университет " Проф. доктор Асен Златаров ", Бургас.  Областите на научните и ползи включват Мениджмънт на балнео, спа и уелнес туризъм, промоция на здраве, здравен мениджмънт – ръководство на човешките запаси в опазването на здравето, трендове в развиването на СПА промишлеността в народен и интернационален мащаб, правно-нормативна уредба в региона на опазването на здравето и туризма и други.  

V-тия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм ще бъде открит от министъра на туризма на Република България госпожа Николина Ангелкова и президента на Европейската СПА Асоциация господин Тиери Дюбоа. Той се реализира под патронажа на Министерството на туризма, в партньорство с двете общини-домакини на форума - Гоце Делчев и Гърмен, както и Европейската СПА асоциация. Сред участниците, поканени да се включат в събитието са министри, представители на Комисията по опазване на здравето към 44-тото Народно заседание на Република България, кметове на общини, специалисти от туристическия отрасъл, представители на неправителствени организации от сектора, просветителни, бизнес и други институции.

Акцент на форума ще бъдат употребяваните и евентуално отворени благоприятни условия за реализация на целогодишен туризъм в общините-домакини на форума: Гоце Делчев и Гърмен. Ще бъдат дискутирани и настоящи тематики от сектора като сполучливо маркетингово позициониране на българските СПА дестинации, медикъл/ СПА и СПА хотели на интернационалния пазар, проблематика, с която се сблъскват българските общини, разрастващи балнео/ СПА туризъм, планове за възобновяване на инфраструктурата и други значими аспекти, свързани със СПА промишлеността. Лекторите на събитието са водещи български и европейски специалисти - членове на УС на Европейската СПА асоциация (ESPA), членовете на УС на БСБСПА, други български експерти, притежатели, мениджъри от СПА промишлеността. Те ще споделят скъп ноу-хау в сектора, в това число по отношение на най-новите трендове в бранша. В рамките на конгреса ще се състои и церемонията по връчване Годишните награди на съюза, част от които е и влиятелната категория " СПА управител на годината ", в която своето място откри ръководителят на СПА център " 6th Sense " в Гранд Хотел и СПА Приморец - доктор Светла Шопова. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Злоупотребява ли баба Серафима от манастира край " Меден рудник “ с...12:54 / 26.09.2018 Събитията в програмата на Есенни литературни празници’201810:30 / 26.09.2018 Внимание! Обявиха рисков код за Бургас днес09:46 / 26.09.2018 1100 реализатори ще вземат участие в националния фестивал " Сребро в кос...09:35 / 26.09.2018 Само 9 градуса в Бургас тази сутрин08:41 / 26.09.2018 Темата за крайбрежната велоалея разпали пристрастеностите в ОбС-Бургас! Щ...17:42 / 25.09.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [33] Новини от през вчерашния ден [36] « Септември 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед123456789101112131415161718192021222324252627282930 Виж още: Новият бургаски милионер е пуснал печелившия фиш в " Меден рудник " 14:02 / 24.09.2018
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР