Наградите Оскар, присъждани от американската Академия за кинематографично изкуство и

...
Наградите Оскар, присъждани от американската Академия за кинематографично изкуство и
Коментари Харесай

За първи път от четири години: Церемонията за наградите Оскар ще бъде с водещ

Наградите Оскар, присъждани от американската Академия за кинематографично изкуство и просвета, ще имат водещ за първи път от 2018 година и ще се завърнат в дългогодишния си дом спектакъл "Долби ", съобщи Ройтерс, базирайки се на телевизия Ей Би Си.

Докато други награди бяха отсрочени поради увеличението на случаите на COVID-19, от Ей Би Си оповестяват, че няма смяна в проектите за провеждането на Оскарите на 27 март в Лос Анджелис.

"Тазгодишната гала ще има водещ ", сподели президентът на Ей Би Си Ентъртейнмънт Крейг Еруич на виртуална среща на Асоциация на телевизионните критици, без да разкрива детайлности. "Може да съм аз ", пошегува се той.

Церемонията за премиите Оскар мина без водещ през 2019, 2020 и 2021 година Рейтингът на телевизионното предаване бележи спад през последните години. Миналогодишното събитие беше проследено от рекордно невисок брой фенове - 10,4 милиона, откакто през 2020 година притегли пред екрана 23,6 милиона души.

Фенове на английския артист Том Холанд сметнаха, че той би трябвало да е водещ на тазгодишните награди Оскар след огромния триумф на кино лентата "Спайдърмен: Няма път към дома ", евентуално дружно с неговата екранна партньорка Зендая.

През декември Холанд сподели за "Холивуд рипортър ", че на драго сърце би влезнал в тази роля. "Ако ме помолят, бих приел, и ще бъде доста занимателно ", показа артистът.

За финален път церемонията за премиите Оскар имаше хазаин през 2018 година, когато за втора поредна година задачата беше поверена на комика и водещ на късно токшоу Джими Кимъл. Преди наградното шоу са водили Крис Рок, Елън де Дженерис, Били Кристъл, Упи Голдбърг.

ABC just announced that the will indeed have a host. Who would you like to see take on the role?
— Variety (@Variety)
Ей Би Си заяви също, че тази година Оскарите ще се завърнат в дългогодишния си дом спектакъл "Долби " в Холивуд.

Миналата година поради коронавирусната пандемия водещите киноотличия бяха раздадени в наличието на дребен брой номинирани и посетители на гара "Юниън " в центъра на Лос Анджелис. Церемонията се състоя в края на април.

Номинациите за 94-ите награди Оскар ще бъдат оповестени на 8 февруари.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР