Наградите "Грами", които ще се състоят в началото на 2018г.,

...
Наградите "Грами", които ще се състоят в началото на 2018г.,
Коментари Харесай

Вижте номинираните за тазгодишните награди Грами

Наградите "Грами ", които ще се състоят при започване на 2018г., обилно раздават номинации за рап и хип-хоп музика, намираща място в топ категориите. За "Грами " 2018г. се състезават осъществявания, излезли от октомври 2016г. до септември 2017г.
Най-много номинации отиват за Джей Зи, Кендрик Ламар и Доналд Глоувър (Чайлдиш Гамбино).
Джей Зи води тази година с осем номинации, следван от Ламар със седем, а поп артистът и композитор Бруно Марс има шест. Гамбино, алтер егото на награждавания с "Еми " артист и режисьор Доналд Глоувър, получава пет номинации, дружно с артиста Калид и създателят на песни и продуцент Ноу Ай Ди.
Един от най-големите шлагери на годината, ремикс версията на Луис Фонси & Деди Янки на "Despacito ", с присъединяване на Джъстин Бийбър, става първата не британска ария, номинирана в две от най-важните категории - "Запис на годината " и "Песен на годината ".
Албумите с най-вече номинации са "04:44 " на Джей-Зи, "Awaken, My Love! " на Гамбино, "Damn. " на Кендрик Ламар, "Melodrama " на Лорд и "24K Magic " на Бруно Марс.
Изгряващата ар ен би изпълнителка SZA е водеща измежду дамите с пет категории, в това число за новопостъпил актьор, където се състезава с Джулия Майкълс, Алесия Кара, Халид и рапърът Лил Узи Верт.
Номинациите за "Песен на годината " включват "4:44 " на Джей Зи, "Despacito " на Луис Фонси & Деди Янки, "Issues " на Джулия Майкълс, "1-800-273-8255 " на Калид и Алесия Кара и "That's What I Like " на Бруно Марс.
За най добър "Поп вокален албум " в конкуренцията влизат "Divide " на Ед Шийрън, "Evolve " на Imagine Dragons, "Joanne " на Лейди Гага, "Kaleidoscope " EP на Coldplay, "Lust For Life " на Лана Дел Рей и "Rainbow " на Кеша.
В "Запис на годината " номинирани са "Redbone " на Чайлдиш Гамбино, "Despacito " на Луис Фонси & Деди Янки, "The Story of O.J. " на Джей Зи, "Humble. " на Кендрик Ламар и "24K Magic " на Бруно Марс.
За най-хубав "Рок вокален албум " се конкурират "A Deeper Understanding на The War on Drugs, "Emperor of Sand " на Mastodon, "Hardwired...To Self-Destruct " на Metallica, "The Stories We Tell Ourselves " на Nothing More и "Villains " на Queens of the Stone Age.
Най-добрата рок ария ще бъде определена всред "Atlas, rise " на Metallica, "Blood In The Cut " на K.Flay, "Go To War " на Nothing More, "Run " на Foo Fighters и неповторимата "The Stage " на Avenged Sevenfold.
Покойният Крис Корнел е номиниран за най-хубаво рок осъществяване за "The Promise ", където ще се състезава с Ленърд Коен, Foo Fighters, Kaleo и Nothing more.
60-ото издание на премиите "Грами " ще се организира в "Мадисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк на 28 януари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР