Наградите „Еми“ се оказаха източник на доста интересни новини. Сред

...
Наградите „Еми“ се оказаха източник на доста интересни новини. Сред
Коментари Харесай

Взеха се! Джъстин и Хейли са съпрузи, издаде чичото на булката

Наградите „ Еми “ се оказаха източник на много забавни вести. Сред тях е и тази за тайната женитба сред Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин. Информацията удостовери чичото на булката Алек Болдуин като по този начин постави завършек на всички спекулации, тръгнали дни по-рано.

„ Те таман се ожениха и не знам какво става “, разяснява артистът по време на събитието. Думите му са в цялостен прорез с казаното от Хейли няколко дни по-рано, във връзка мълвата, че към този момент е госпожа Бийбър. Моделката разяснява слуховете в Instagram, където написа: „ Разбирам от кое място идват спекулациите, само че още не съм омъжена “.

Мълвата за тайната женитба стартира откакто тя и канадецът бяха снимани да излизат от съда в Манхатън, от който трябваше да си вземат брачното удостоверение. Източник разкри пред People още предходната седмица, че двамата са се врекли един на различен.

„ Те отидоха и го направиха, без да се вслушват в никого. По-късно ще вдигнат огромно тържество пред Господ и околните си “, добави информаторът. Близки до двойката разясниха, че те считат да вдигнат обилна женитба в имението на Бийбър в Онтарио.

Първоначално са считали да се венчаят през 2019, само че след това непринудено решили да го създадат в средата на септември. Джъстин и Хейли имаха връзка в интервала 2015-2016 година с много събирания и раздели. Двамата възобновиха връзките си през юни тази година, а на 7 юли се сгодиха.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР