Наградите BAFTA, както се казва, минаха и заминаха. Статуетката за

...
Наградите BAFTA, както се казва, минаха и заминаха. Статуетката за
Коментари Харесай

Най-специалният гост на наградите BAFTA тази година

Наградите BAFTA, както се споделя, минаха и отпътуваха. Статуетката за най-хубав анимационен филм получи Encanto, а екипът, част от който е режисьора Джаред Буш, отпразнува успеха със специфичен посетител на церемонията на премиите.

Става дума за момичето, което преди три години написа писмо на Disney с молба към компанията героиня с очила да бъде основана за иден план. За британката Лори, която в този момент е на 12, е било значимо да има многообразие измежду героините. И тъкмо както още милиони хора по света, да има най-малко една, която да носи очила, като самата нея.

Това обръщение за разнообразие и последователност тя насочва в писмото си, а то доближава до режисьора на Encanto. Тогава обаче той още не е имало по какъв начин да показа, че към този момент е почнала работа по подобен воин за идна продукция.

Three years ago, Lowri wrote to Disney asking for more heroines to wear glasses, which hit a note with the director of the hit film Encanto, Jared Bush.????

Watch the moment on he invited Lowri to the BAFTAs this weekend. ☺️
— BBC Breakfast (@BBCBreakfast)
Невероятна изненада за Лори пък е бил моментът, в който получава покана от самия Джаред Буш да участва на премиите на английската кино академия в Лондон. Това се случва по изключително трогателен и непредвиден за нея метод - по време на изявление онлайн в BBC Breakfast.

И несъмнено, Лори няма по какъв начин да откаже на такова предложение. За прекарването си по време на звездната вечер тя споделя, че било " чест " и " полуда " да е на аления килим паралелно до Лейди Гага и Бенедикт Къмбърбач.

А за героинята Марабел и симпатичната й аналогия със самата Лори, момичето споделя, че я е заобичала категорично - тъй като е занимателна, смела и също носи очила.

" Толкова труд са вложили, с цел да пресъздадат всички напълно правдиво ", прибавя тя и споделя, че не се и съмнявала в триумфа на Encanto и целия екип на кино лентата, написа BBC.
 Encanto, песента
Коя е най-популярната ария на Disney

И за какво няма по какъв начин да получи Оскар

Съгласяваме се и ние, тъй като историята е в действителност магична, а и песента от анимацията - " Нито дума за Бруно " ( " We Don " t Talk About Bruno " ), има причина да се трансформира в най-популярната от филм на Disney.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР