Награди и грамоти в четири категории бяха връчени днес на

...
Награди и грамоти в четири категории бяха връчени днес на
Коментари Харесай

Връчиха наградите в националния конкурс за млади икономисти

Награди и грамоти в четири категории бяха връчени през днешния ден на спечелилите в националния конкурс: „ Млад икономист – 2019 година “ – „ Гласът на младите за мощна стопанска система “. Конкурсът се провежда за 15-и път като тази година той се организира под знака на две значими годишнини – 150 години от основаването на Българската академия на науките и 70 години от основаването на Института за стопански проучвания при Българска академия на науките.

Организатори са Съюзът на икономистите в България, взаимно с ФНТС и Института за стопански проучвания при Българска академия на науките.

Денят на икономиста бе маркиран през днешния ден в наличието на научни служащи, преподаватели и икономисти. На формалната гала бяха връчени призови и специфични награди в категориите: възпитаници, студенти, докторанти и млади бизнесмени до 35 година В рамките на състезанието те трябваше да показват своя разработка на тематика: „ Човешкият капитал и благосъстоянието на Р България “. Участвали са повече от 70 индивида от София, Варна, Русе, Свищов, Хасково, Стара Загора, Гоце Делчев, Габрово и Кърджали, стана ясно по време на церемонията.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР