Наградата, връчвана от водещи европейски журналисти,затвърждава лидерската позиция на пазара

...
Наградата, връчвана от водещи европейски журналисти,затвърждава лидерската позиция на пазара
Коментари Харесай

HUAWEI P20 Pro е обявен за "Най-добър смартфон на 2018" от Европейската хардуерна асоциация

Наградата, връчвана от водещи европейски публицисти,затвърждава лидерската позиция на пазара на HUAWEI P20 Pro.

HUAWEI P20 Pro бе разгласен за " Най-добър смарт телефон за 2018 година " на европейските годишни награди за хардуер за тази година, проведени от Европейската хардуерна асоциация. Тези награди отличават най-хубавите електронни артикули на европейския пазар и отразяват мнението и избора на опитни редактори от медии от целия свят. На събитието за 2018 година над 100 редактора гласоподаваха за обичаните си артикули в 42 категории електронни устройства и хардуер, в това число смарт телефони, носими устройства и съставни елементи за лични компютри.

" Това съставлява още едно доказателство за качеството на HUAWEI P20 Pro и затвърждава продукта като любимец както на потребителите, по този начин и на промишлеността. Развълнувани сме да получим такова самопризнание ", споделя Брус Лий, вицепрезидент за мобилните устройства в Huawei Consumer Business Group.

Андрей Баня, съосновател на европейската хардуерна асоциация, декларира: " На премиите EHA, в стая цялостна с огромни специалисти от софтуерната промишленост, HUAWEI P20 Pro бе определен за " Най-добър смарт телефон за 2018 година ". Европейската хардуерна асоциация сплотява девет от най-големите софтуерни медии от целия континент, които имат общ размер от над 22 милиона читатели. Оценявайки най-новите артикули на пазара, над 100 от водещите софтуерни редактори в Европа гласоподаваха за HUAWEI P20 Pro като " най-хубавият от най-хубавите ". Това е необикновено достижение за Huawei в една извънредно конкурентна категория. "

HUAWEI P20 Pro разполага с първата в света тройна Leica камера и процесор с изкуствен интелект, които работят дружно, с цел да обезпечат професионално фотографско преживяване. Системата на умна камера основава изключителни нощни фотоси и поддържа до 5x хибридно приближение и 10x цифрово мащабиране. Възможностите на камерата на най-актуалния флагман на Huawei се затвърждават и от продължаващата доминация на P20 Pro в челото на класацията на DxOMark, където смарт телефонът изпреварва конкуренцията с общ резултат от 109 точки, след лансирането му през март тази година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР