Наградата Оскър на Франсис Макдорманд беше откраната. Арестуваха мъж опитал

...
Наградата Оскър на Франсис Макдорманд беше откраната. Арестуваха мъж опитал
Коментари Харесай

Откраднаха статуетката Оскар на Франсис Макдорманд

Наградата " Оскър " на Франсис Макдорманд беше откраната. Арестуваха мъж опитал да открадне статуетката на наградената актриса Франсис Макдорманд, заяви BBC , базирайки се на информация на полицията в Лос Анджелис, Калифорния.

Полицията в Лос Анджелис удостовери, че Тери Брайънт е бил задържан за кражбата, откакто статуетката изчезна от Бала на губернатора.

 Обновена
" Формата на водата " с 4 " Оскар " -а, Гари Олдман е най-хубав артист

Гийермо дел Торо е най-хубав режисьор…

Арестуваният е 47-годишен, той е пуснат под гаранция от Щатски долар 20,000 и следва да бъде съден.

По-късно златната статуетка е върната на победителката в категория " Най-добра женска роля ". Полицията осведоми още, че крадецът е имал билети за формалната вечеря след церемонията.

Името на Макдорманд към този момент било изписано върху статуетката, преди тя да бъде открадната. Припомняме, актрисата чества своята победа за премията за най-хубава актриса за ролята си в " Три билборда отвън града ". Тя бе удостоена с премията " Оскар " за ролята си на майка разочарована от управляващите, откакто щерка й е изнасилена и убита.

Това е втората премия " Оскар " за актрисата. Първата си златна статуетка тя получава преди 21 години за кино лентата " Фарго ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР