Наградата на сцената ще бъде връчена от адвокат Биляна Тончева

...
Наградата на сцената ще бъде връчена от адвокат Биляна Тончева
Коментари Харесай

ИСУЛ е болница на годината на Наградите за бизнес и туризъм

Наградата на сцената ще бъде връчена от юрист Биляна Тончева на изпълнителния шеф на лечебното заведение Любомир Пенев. Отличието се дава за грижата за най-малките - разкриване на Детски хематологичен център и ремонт на УНГ отделението.

Победителите от още 12 категории ще получат своите статуетки, особено направени за церемонията: Строителство и инвестиции; Обзавеждане; Хотели и заведения; Старт-ъп; Право; Медицина; Образование; Красота и здраве; Мода; Архитектура и дизайн; Спорт и уелнес /wellness/; Услуги. Събитието има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Главен уредник на събитието е Балканска Медийна Асоциация, с поддръжката на Министерство на Туризма и Народното събрание. Церемонията се организира в помощ на дами с репродуктивни проблеми, един толкоз значим и наболял въпрос в България, където повече от 200 000 дами имат потребност от инвитро процедури.

Водеща ще е лицето на БНТ1 Йоанна Драгнева. Spring Bright Awards се осъществава с медийната поддръжка на малките екрани България 24, Код Фешън и Евроком, Българското Национално Радио, вестниците Стандарт, Труд, Телеграф, Марица, организация Cross, онлайн медиите pik.bg, епицентър бг, blitz.bg, trafficnews.bg, woman.bg, столица.бг, liberta.bg, през днешния ден България, unicom.bg, черноморски фар, грамофона, actualno.com, bnews.bg, дромомания.бг, blife.bg, ivestbuild.bg, temida.tv, най-голямото ФБ списание HiLife във Facebook.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР