Наградата на екипа на Modis беше връчена от Михаела Лашова

...
Наградата на екипа на Modis беше връчена от Михаела Лашова
Коментари Харесай

Наградите за иновации, IT и аутсорсинг: "Модис", "Скейл Фокус", Бургас

Наградата на екипа на Modis беше връчена от Михаела Лашова (първа в вляво), изпълнителен шеф на Forton.

[.] Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) раздадоха за четвърти път годишните си награди за триумфи в нововъведенията, високите технологии и аутсорсинга. Технологичните Оскари бяха връчени в Пловдив на 17 май по време на първия районен конгрес за Югоизточна Европа на компании от софтуерния бранш и бранша на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност – SEE Innovation, Technology and Sourcing summit.

Днес " Капитал " показва спечелилите в категориите " Доставчик на аутсорсинг услуги ", " Софтуерна компания на годината ", " Най-забележителното съдействие сред образованието и бизнеса " и " Най-бързо разрастващ се софтуерен град ".

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък " Модис България " завоюва премията за " Доставчик на аутсорсинг услуги на 2019 година " поради високата добавена бизнес стойност, която доставя на клиентите си, налагането на положителни практики и подпомагането на устойчивия растеж на целия аутсорсинг бранш, показват от журито. Компанията стартира активността си в България през 2005 година под името Ajilon Bulgaria, преименувана по-късно на Adecco, а през днешния ден е " Модис ".

Софтуерна компания на годината стана " Скейл Фокус " за разработваните артикули в региона на цифровата промяна, разбора на данни и облачните услуги, които доставят на клиенти по целия свят. Дружеството е едно от разпознаваемите в IT бранша, като има офиси в четирите най-големи града на България, за които работят над 600 чиновници.

Стамен Кочков от управителния съвет на БАСКОМ връчи премията на Виктор Билянски, основен механически шеф на " Скейл фокус ".

[БАА]

Професионалната гимназия по компютърно програмиране и нововъведения в Бургас с премията. Статуетката беше връчена на шефа на учебното заведение Димитрина Тодорова от члена на журито Крис Халурд.

[БАА] Бургас пък стана градът с два софтуерни Оскара - за " Най-забележителното съдействие сред образованието и бизнеса през 2019 " премия получи Професионалната гимназия по компютърно програмиране и нововъведения, която отвори порти предходната година. Училището е част от пилотен план, осъществен от община Бургас и е образец за ефикасен модел на дуално образование в страната, показват уредниците. Партньори в самодейността са 7 от водещите софтуерни и аутсорсинг компании в страната, а също по този начин и всички браншови организации в бранша. Морският град завоюва и втора премия в категорията " Най-бързо разрастващ се софтуерен град ", която се дефинира посредством гласоподаване от членовете на БАА и БАСКОМ.

Заместник кмета по образоване и просвета в община Бургас Йорданка Ананиева получава премия от Пламен Цеков, изпълнителен шеф на ScaleFocus и член на борда на Аутсорсинг асоциацията

[БАА]
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР