Наградата е признание за усилията, които Кирилова и нейният екип

...
Наградата е признание за усилията, които Кирилова и нейният екип
Коментари Харесай

Роксана Кирилова стартира кампания в подкрепа на „Слънчевите деца на България“


Наградата е самопризнание за напъните, които Кирилова и нейният екип поставиха през миналата година. В портфолиото на „ С обич към теб “ към този момент има богат списък от събития с социална и обществена значителност.



Роксана Кирилова получи премията с признателност и употребява опцията да разгласи новата самодейност на „ С обич към теб “. Кампанията носи името “Слънчевите деца на България” и ще бъде подкрепена от Code Media Group. Те дружно се сплотяват към концепцията да помогната на деца и младежи от федерацията „ Адаптирана физическа интензивност България “, които страдат от даун и от аутизъм. Те показват България на международни надпревари и олимпиади, от които към този момент са донесли златни и сребърни медали.



„ Този избор не е инцидентен. Реших да оказа помощ точно на тези деца, тъй като поддържам спорта в България с националния план на фондацията “С обич към спорта”. Ще стартираме със събиране на средства за застраховане спортния календар на Федерация „ Адаптирана физическа интензивност България “ – ФАФА за 2022 година Общата стойност, която е нужна на федерацията, с цел да вземе присъединяване в интернационалния състезателен календар на интернационалната федерация спорт за спортисти с интелектуални усложнения, която е в размер на 131 602 лв., която включва разноски за път, настаняване, такса-участие. През юни месец предстоят Европейски игри за спортисти със Синдром на Даун в Република Чехия и нужната сума, която би трябвало да се събере е 24000лв с цел да може нашите деца да показват България.



Искрено се надявам, че страната също ще се включи да поддържа „ Слънчевите деца на България “, тъй като това са нашите деца, деца, които показват родината ни на международно равнище, развяват българския трикольор и ни карат да се гордеем. Децата са нашето бъдеще и ние би трябвало да бъдем виновни към тях с образеца и поддръжката, които им демонстрираме с цел да живеем в едно по-стойностно и същинско общество от което сме част всички ние “, споделя Роксана Кирилова.

Бизнесдамата Роксана Кирилова е взела участие в доста благотворителни начинания.

Красавицата не пропуща акциите на Фондация ”Мечта за дете”, взела участие е в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната идея „ Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в акцията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни артикули и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многочислени дарове. Участва в най-голямото благотворително спортно събитие в поддръжка на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure.

Заедно с Детско-юношеската школа на ПФК “Славия София “, направиха подаяние за Детски дневен център „ Света Неделя “ за деца с увреждания в община Сандански. Съвсем скоро Мисис България Роксана Кирилова участва на събитие на Българска браншова асоциация „ Пътна безопасност”, на което бяха връчени годишни награди за ”Принос в пътната безопасност”. На Благовещение Роксана Кирилова подари средства за топъл обяд на 100 души от Дома за възрастни с умствена назадничавост в с. Подгумер. Роксана Кирилова се причисли и към плана на „ Златен Рожен “ и The Wine Inside „ Културно завещание “, които вземат участие в самодейността на Българската асоциация на винените експерти – „ Празнувам с българско вино “. Първото български вино, отлежало в манастир, бе основано, с цел да съберат средства за реституция на стенописите на Роженския манастир. На Великден 2021г. Кирилова се срещна със сираците от Защитено жилище за лица с умствена назадничавост „ Светлина за нас “ в гр. София, с цел да им вдъхне вяра и да ги зарадва с шарени яйца и топъл обяд.

Роксана Кирилова е носителка е на премиите „ Business and Fashion Woman “ от „ Business & Fashion Awards “, „ Бизнес дама на годината” в категория „ Благотворителност”, огромната премия в раздел „ Благотворителност “ на MRS Bulgaria First Lady Awards и други

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР