Нагнетяваните от месеци септемврийски „протести“ против прокуратурата и номинацията на

...
Нагнетяваните от месеци септемврийски „протести“ против прокуратурата и номинацията на
Коментари Харесай

Истината за „протестите“ лъсна – Василев и Прокопиев обединени против прокуратурата, искат индулгенция. Приглася им Десислава Иванчева

Нагнетяваните от месеци септемврийски „ митинги “ срещу прокуратурата и номинацията на Иван Гешев за основен прокурор, се оказаха цялостно крушение.

На провеждащата се и сега взаимна колекция на психодесните и платените пионки на Цветан Василев пред Съдебната палата, се появиха дежурните муцуни – хулиганът Георги Георгиев от БОЕЦ, близкият до Иванчева Петър Кърджилов, също сдобил се с обвиняване за безчинство, както и следователят Бойко Атанасов и скандалният арбитър Методи Лалов.

И до момента в който последните към момента са магистрати и наличието им на политизиран митинг влиза в непосредствено несъгласие със Закона за правосъдната власт, Георгиев и Кърджилов нямат никакви задръжки и непосредствено приканват за принуждение.

На митинга цъфна и самата Иванчева, която макар че се намира под домакински арест, явно не се тормози да се разхожда свободно из София.

Дежурните безконечни „ протестъри “ Йоло Денев и Николай Колев – Босия също участваха, а „ журналистът “ от „ Биволъ “ Димитър Стоянов добавя картинката.

Тезите им обаче звучат повече от смехотворно.

Срещу настояването им да бъде оттеглена кандидатурата на Гешев, стоят действителните и забележими дейности на прокуратурата срещу престъпността.

Подкрепата на цялата прокурорска общественост за Иван Гешев, както и тази на службите и Министерство на вътрешните работи, пък са директно доказателство за професионализма му.

Очевиден е обаче страхът на олигархията и задкулисието от мощна прокуратура, която не съумяха да овладеят, по тази причина сигурно провокациите им ще продължат.


Хулиганът Георгиев държи тирада и готви провокации за „ личния си митинг “


„ Хилядите “ протестиращи се оказаха шепа хора.


Костовистът Велислав Величков, очевидно почернял от ваканцуването си, поставя безуспешни старания да събере превърженици


Петър Кърджилов, упрекнат за безчинство, не е удовлетворен от прокуратурата


На „ митинга “ цъфна и Десислава Иванчева, наказана на първа инстанция на 20 години за корупция


Йоло Денев, определян като „ националист по разбиране и куку по предопределение “, се присламчи към хората на Василев и Прокопиев


Представителят на рекетьорския уебсайт „ Биволъ “, забъркан в аферата с ТАД Груп, също не е удовлетворен от дейностите на Гешев, довели до разкриването на виновниците за теча на данни от НАП

Николай Колев – Босия не съумя този път да хвърли дежурните си домати по храма на Темида
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР