Наглото присвояване на тротоар като втори паркинг на ул. „Кръстю

...
Наглото присвояване на тротоар като втори паркинг на ул. „Кръстю
Коментари Харесай

Наглостта в Смирненски продължава! Пловдивчани превърнаха тротоар в паркинг

Наглото заграбване на тротоар като втори паркинг на ул. „ Кръстю Раковски” в Смирненски, продължава! Пловдивчаните наподобява към момента не осъзнават, че мястото обозначено за пешеходци пред личните им гаражи е обществена благосъстоятелност, а не персонална.
Прочетете още
Поредният засегнат четец на TrafficNews алармира за казуса. Той твърди, че това не се трансформира и непрекъснато колите пречат на майките с колички и на минаващите, които с цел да приминат постройката би трябвало да слязат на улицата. Изглежда мързелът или удобството да се употребява персоналния им гараж за едната кола и „ паркинг тротоара” за другата, надвиват пред етичните правила.

„ Нека общината да спре това безумство и вкара ред”, моли нашият четец.

Припомняме, че имаме материали по тематиката, само че даже след оповестения материал, няма възстановяване на обстановката. Нека напомним още веднъж на пловдивчани, че тротоарите са за прекосяването на пешеходци, а не за частен паркинг!

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР