Наглостта патреотарска е безгранична – Далаверий си тръгна, на негово

...
Наглостта патреотарска е безгранична – Далаверий си тръгна, на негово
Коментари Харесай

Наглостта патриотарска е безгранична! Вижте цялата истина за кандидат-вицепремиерката Мариана Николова!

Наглостта патреотарска е безгранична – Далаверий си потегли, на негово място идва любовницата. Мариана Николова – шеф кабинет на Валери Симеонов.

Никой обаче не загатна /услужливо!/ пребиваването на Николова в Министерството на земеделието по времето на Мирослав Найденов, изтъкнат министър на ГЕРБ, дето Борисов го тръшкаше на земята, ей така за изтребване на комплекси – и оня се хилеше като изоглавен, написа уеб сайтът “Афера”.

Николова по това време на държавното управление на ГЕРБ е дясна ръка на Мирослав Найденов. Прокуратурата по този начин и замижа и не чу, и не видя кой стои в схемата с директните заплащания и заменките по това време в земеделското министерство. И Николова “ за лимонада “ ли беше?

Тогава тя е шеф на правния отдел и през този отдел се анулират отводите за непозволени заплащания. Прокуратурата отново зажумя и не чу, и не видя кой против подкуп от най-малко 30% придвижва тези отводи за непозволени заплащания за … заплащане!

Мълвата твърди и че Мариана Николова е с протекцията на Валентин Златев, а мъжът и е бил персонален водач, се споделя още в коментар, изработен в “Афера”.

Мариана Николова е работила и в несъществуващото към този момент Министерство на държавната администрация по времето на Николай Василев. В колоарите на Народното събрание пък се носят клюки, че същата е била забелязвана неведнъж в централата на Движение за права и свободи на “Ал. Стамболийски” по време на Тройната коалиция.

Този акт е демонстрация на типичен неопотизъм - разпределяне на доходоносни длъжности на свои близки за подсилване на персоналната власт.

По информация на BNEws през днешния ден Волен Сидеров напуща изключително съвета на тъй наречените дребна коалиция точно заради повода, че не може да одобри безграничата безочливост на Валери Симеонов и излъчената кандидатура. Премиерът Бойко Борисов обаче надалеч не е на същото мнение, откакто стана ясно, че е приел кандидатурата и гласуването е залегнало в първа точка в програмата на Народното събрание за утрешното съвещание.

Цирковете в страна занапред предстоят. BNEwe ще следи протичащото се и ще ви осведоми навреме.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР