Наглостта на циганите от русенската махала няма край. Това написа

...
Наглостта на циганите от русенската махала няма край. Това написа
Коментари Харесай

Джамбазки: Наглостта на циганите от русенската махала няма край

Наглостта на ромите от русенската махала няма край.

Това написа на персоналната си страница във Facebook евродепутатът Ангел Джамбазки във връзка информацията, че ромите в Русе са се въоръжили с брадви. Ето какво още написа той:

"Както и на останалите, впрочем.

Още не е минало погребението. Циганите към този момент наскачаха и отново извадиха брадвите. Вече са жертви. Те са жертвите, тези гнусни наглеци. Вече са уплашени. Стресирани.

Телевизорите са цялостни с ревящи и хленчещи криви мутри. Водоплаващите птици с микрофоните, които до през вчерашния ден оплакваха сътрудника си, през днешния ден към този момент са цялостни със състрадание към ромите в махалата.

Същите роми, които по личните им самопризнания, са знаели всичко за убийството и килъра през цялото време. Цитирам: "И то таково... нещо... изнасилство...убиство... "

Такова нещо, изнасилство, ликвидиране, естествените работи за примата от махалата. Приматът, който се беше написал в обществената мрежа "разбивачА на тесни гАзове " и в този момент се е тормозил за своя.

Да уточним. "Махалата ", която и където и да е тя, е част от територията на Република България. Където и да е тя и каквито и паразити да я населяват. Ерго, всеки български жител може да се разхожда където и в която махала си изиска, когато си изиска. Пеша, на мотор, на кон, на тротинетка, на кънки, на каквото си изиска.

Улици, тротоари СА обществена общинска благосъстоятелност и в този смисъл - публични места, без значение в коя махала са.

Ако назоваваме карането на мотор по улиците на махалата провокация, то тогава провокация би било и излизането на ромите от махалата, нали по този начин? Иначе става малко двоен стандарт.

В този репортаж има учредения за няколко неоправдателни присъди. Поне няколкото от приматите с брадвите си плачат за арест и присъда. Тук трябваше да влезе жандармерия.

За това би трябвало да питате началника на полицията в Русе, уважаеми водоплаващи с микрофони, а не да роните крокодилски сълзи за ранимите души на родата на килъра и изнасилвач на ваша сътрудник ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР