Наглостта на евроатлантизма, модерната форма на фашизъм, се проявява ден

...
Наглостта на евроатлантизма, модерната форма на фашизъм, се проявява ден
Коментари Харесай

Възраждане пренаписа историята: Евроатлантизмът бил модерна форма на фашизъм

" Наглостта на евроатлантизма, модерната форма на фашизъм, се демонстрира ден след ден – даже и в Народното събрание ", съобщи депутатът от " Възраждане " Деян Николов в декларация от трибуната на Народното събрание.

" Преди 90 години Европа е превзета от нов тип идеология. Идеология, която лимитира свободата на индивида, потиска свободното изложение на мнение и разрешава на страната да управлява напълно живота на хората. Тази идеология е жива и до през днешния ден. В Германия на Адолф Хитлер я назоваха нацизъм, в Италия на Бенито Мусолини – фашизъм, в България на Кирил Петков я назовават евроатланзитъм ", сподели още Николов.

Според него всички те си наподобяват по методите, пропагандата, контрола и лъжата. " Хитлер основава Гестапо, Кирил Петков овладява службите ", добави Николов.

" Продължаваме промяната - " Демократична България " (ПП-ДБ) договаря с Делян Пеевски, който дълги години обозначаваха за собствен зложелател, само че за това са отговорни „ Възраждане “ - те са фашисти. ПП-ДБ се прегръщат с Движение за права и свободи и ГЕРБ, само че за това са отговорни „ Възраждане “ – те са фашисти “. ПП-ДБ излъгаха гласоподавателите си безочливо и безсрамно, само че за това са отговорни „ Възраждане “ – те са фашисти ", сподели още Николов.

По думите му не е по-различно и отвън Народното събрание. " Европейски народен представител приканва „ Възраждане “ да бъде лимитирана в Народното събрание и медиите, и за това са отговорни „ Възраждане “ – те са фашисти, добави той. " Не, господа демократи, вие сте припознали фашизма като идеология “, съобщи Николов.

Според него българският народ добре вижда по какъв начин му се предлага " фашизъм, опакован в лъскава и съвременна опаковка, наречена народна власт ".

„ Тези фашисти са тръгнали да заличават и нас, които 360 000 българи изпратихте тук, с цел да се борим за жанр и татковина, фамилни полезности, независимост и мир, фундаментални човешки полезности, които политическите еничари от дълго време не помнят “, сподели още Деян Николов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР