Наглият ром, скандализирал с дивашкото си изпълнение в автобус на

...
Наглият ром, скандализирал с дивашкото си изпълнение в автобус на
Коментари Харесай

Ромът, унижил българите в автобус на Бургасбус, наглее в съда: Обиждахме, защото се лигавихме

 Наглият ром, скандализирал с дивашкото си осъществяване в рейс на градския превоз на Бургас, преди ден се е изправил пред съда, научи Burgas24.bg . Абсолютно необразованият мургав субект наподобява не усеща виновност за постъпката си, която самичък дефинира като " лигавене ".  

" Шофьорът на рейса ми направи забележка да не се качвам в рейса гол до кръста. Другите и те бяха голи до кръста – Х., В., Г., А., В. Започнахме да се лигавим, започнахме да наскърбяваме хората. Обиждахме хората, тъй като започнахме да се лигавим. Обиждахме ги с думите: " Гяури, Вашата мама да е*а, преди 500 години Ви е**ха турците, в този момент ние ще Ви е**м ". Ние сме ромите, дето ще е**м българите ". От там се прибрахме в махалата. Шофьорът ни направи забележка, че ще ни даде на служителите на реда. Аз му споделих да звъни, на който си желае, мен не ме е боязън. После се прибрахме. Бяхме тръгнали на плаж, ходихме на плаж. Докато ги говорехме тези неща правихме видеоклип, след това моят другар Х., не знам другите му имена, го качи в интернет. Работя като общ служащ на обекти ", сподели пред съда изстрелялият канонадата от псувни към българите млад ром.

Единият от очевидците по делото – водачът на рейса, показва по време на правосъдното съвещание, че не помни точната дата, през която е станала скандалната преживелица. Той споделя, че на една от спирките са се качили четири-пет младежа. Малко по-късно до бензиностанция  " ШЕЛ " кондукторката е отишла при него и му е споделила, че мургавите пасажери се държат извънредно безочливо. " През това време кондукторката пристигна при мен, те говореха тези нелепости в рейса. Аз стопирах, имаше един от моторите на " Сигма " и споделих: " Младежи, ще се обадя на полицията ". Те споделиха да се обадя и какво ще им направя, след това слязоха на спирката. Даже не знам кой тъкмо от тях говореше, те бяха 4-5 индивида. Аз ги видях на огледалото, че снимат в рейса ". Младежите споделиха: " Ще Ви е**м, гяури ", нещо от този жанр и за турците за война " 500 години са Ви е**ли турците ", и турците щели да дойдат, война щяло да има. Даже не знам кой от тях е споделил тези приказки - дали нарушителят или някой от другите. Бяха 4-5 индивида ", споделя спомените си от случая водачът на рейса.

На съвещанието, извършено през вчерашния ден, Районен съд Бургас установи, че по делото е приложено разпореждане за отвод за формиране на наказателно произвеждане от прокурор от Районна прокуратура - Бургас. В него са изложени част от събитията, които съдът установи в хода на правосъдното разследване. Постановлението на прокурора е нестимулирано. В него не са изложени причини за какво приема, че осъщественото действие не съставлява закононарушение от общ темперамент. Лаконично е маркирано, че приема обстоятелствата по случая за незадоволителни да се образува наказателно произвеждане.

Съдът намира, че с оглед обясненията на нарушителя, показанията на очевидеца Д. К. и останалите материали по делото, са налице задоволително данни за формиране на наказателно произвеждане. По делото се съдържат обстоятелства, които биха могли да се квалифицират като закононарушение по член 325, алинея 2 от Наказателен кодекс или по член 162, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Предвид изложеното, съдът намира, че правосъдното произвеждане следва да се приключи и на съображение член 287 от Наказателно-процесуален кодекс делото следва да се изпрати на окръжния прокурор. Предвид гореизложеното, съдът приключва правосъдното произвеждане и изпраща делото на бургаския областен прокурор.

Припомнете си скандалната преживелица в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР