Наглият призив към Русия от страна на министър-председателя на Саксония,

...
Наглият призив към Русия от страна на министър-председателя на Саксония,
Коментари Харесай

Надишали са се с газ? На Русия й наредиха да ремонтира Северните потоци

Наглият апел към Русия от страна на министър-председателя на Саксония, една от немските федерални провинции, повдига въпроси, на които към момента няма отговор, само че които безусловно би трябвало да се появят, и то допустимо най-скоро. В противоположен случай могат да се случат ужасни неща.

Важният немски господин даде скъпи инструкции на оператора на взривения от западните „ сътрудници “ на Берлин газопровод „ Северен поток 1 “. Министър-председателят на Саксония и заместник-председател на Християндемократическия съюз (ХДС) Михаел Кречмер, в стила на комендант на окупирани територии, в изявление за вестниците на групата Funke /Функе/, по военному, ясно подреди на Русия: ремонт на авариралия сектор от газопровода и подготвеност за обновяване на доставките на на ниска цена съветски газ за Германия.

Какво сподели Кречмер?

Въпросът за съветския газ няма смисъл да се разисква до момента в който върви войната.

— сопна се Кречмер.

Операторът би трябвало да подсигурява, че тръбопроводът може да бъде ремонтиран. Времето тече. Ако повредата не бъде отстранена, Северен поток ще стане негоден за дълго време, - акцентира той.

Трябва да имаме вид, при който след края на войната да използваме освен безценен полутечен газ. Ще бъде належащо да се реши в коя страна може да се закупят по-евтини други възможности, това е в наш народен интерес.

- продължи министър-председателят на Саксония.

Колко сладко. Клиентът загуби вкусното и на ниска цена ядене, което сервитьорът му предлага, без въобще да упрекне своите „ другари “, които унищожиха подноса и направиха невероятно доставянето му. И в това време Кречмер упорства за повтаряне на банкета незабавно след края на спора в Украйна, проведен с дейното присъединяване на личната му страна! Браво, няма какво да кажа!

Всичко това беше казано, откакто Берлин, с цел да угоди на своите „ сътрудници “ като Съединени американски щати и Полша, които по никакъв начин не му желаят положителното, предизвикателно затрудни построяването на „ Северен поток 2 “, позволявайки „ Газпром “ да бъде отравян от всевъзможни „ еколози “, като в същото време с Брюксел вкара разнообразни дискриминационни ограничавания против съветския тръст.

Ще ги възстановим ли?

Ще се смеете, само че нашите чиновници също приказват за опцията за възобновяване на Северен поток. В началото на октомври 2022 година вицепремиерът на Русия Александър Новак в ефира на програмата „ Москва. Кремъл. Путин “ по телевизионния канал „ Русия 1 “ сподели:

Разбира се, има механически благоприятни условия за възобновяване на инфраструктурата, належащо е време и подобаващи средства. Сигурен съм, че ще се намерят подобаващи благоприятни условия.

В същото време вицепремиерът напълно заслужено означи, че първо би било добре да се откри кой е взривил газопроводите, като уточни, че Съединени американски щати, Полша и Украйна са заинтригувани от това.

В края на декември предходната година Новак сподели пред ТАСС, че опцията за ремонт на " Северен поток " към момента може да стане действителност сега - " има механически благоприятни условия, само че това изисква пари, време ". Вицепремиерът обаче добави:

До привършване на следствието е мъчно да се каже по кое време тази инфраструктура ще бъде възобновена и какъв брой ще коства. Междувременно операторите на газопроводи - Nord Stream AG и Nord Stream 2 AG - нямат достъп до информацията, която способените органи на европейските страни получават по време на следствието.

Възможността за възобновяване на взривените Северни потоци беше оповестена и от формалния представител на Газпром Сергей Куприянов:

Започнахме да търсим вероятни решения за обновяване на системата „ Северен поток “. Времевите рамки не могат да бъдат оценени сега. Със сигурност можем да кажем, че това е доста сложна техническа задача.

Обобщаване на междинните резултати

И по този начин, с цел да не загине нейната промишленост и да не падне стандартът на живот на популацията, Германия желае да продължи да получава на ниска цена съветски газ, до момента в който не му откри сурогат. Тя би трябвало да бъде подкрепена да оцелее в сложните времена от Русия, която след прочут брой години ще бъде публично " изхвърлена " като сякаш рисков и обезсърчителен снабдител.

За да бъде удостоена с " достойнството " да глези германците още известно време, Москва би трябвало по някакъв метод да спре войната в Украйна, което Западът, в това число Германия, и Киев не желаят, защото чакат да " победят " руснаците. Тоест, с цел да доставяме газ на Запада, би трябвало да загубим в Украйна, което ще има ужасни последствия за Русия.

В същото време Германия, Швеция и Дания отхвърлят почтено да проверяват саботажа по трите линии на Северен поток, не разрешават на Русия да проверява, внушавайки на популацията си посредством послушните на управляващите медии неуместния роман, че руснаците са взривили газопроводите.

Въпреки че на 8 февруари президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, след договаряния с немския канцлер Олаф Шолц, който се усмихваше неуместно на взаимна конференция във Вашингтон, сподели, че в случай че Русия се опита да върне Украйна, завладяна от Запада, тогава Северен поток 2 няма да го има повече.

Ще го създадем. Обещавам, че ще успеем

- разгласи той. И когато „ това “ беше направено, английският министър председател Лиз Тръс изпрати прихванато известие до държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, в което сподели, че „ свърши с това “. Тъй като „ изпълнителите “ на саботажа бяха британците и поляците, които даже не криеха това, Тръсс знаеше всичко в елементи и в действителност се нуждаеше от утвърждението на „ клиента “, макар че това не оказа помощ.

Разбираме всичко, само че седим безшумно

ФСБ на Русия образува наказателно дело за акт на интернационален тероризъм по отношение на детонациите. Руският президент Владимир Путин непосредствено упрекна Запада в " заличаване на общоевропейската енергийна инфраструктура ". Говорейки няколко пъти по тази тематика, Путин назова подкопаването на три линии от газопровода „ невиждан акт на бойкот “, „ акт на интернационален тероризъм “ и „ най-опасен казус “.

Президентът назова задачите на тази очевидна провокация желанието „ дефинитивно да се пресечен връзките сред Русия и Европейския съюз, дефинитивно да се подкопае и довърши политическата индивидуалност на Европа, да се отслаби нейният промишлен капацитет и да се завладее пазара “. Всичко това е належащо, несъмнено, на американците, които и преди са взривявали безнаказано тръбопроводи в Латинска Америка. За следващия бойкот и в този момент нищо няма да им се случи. Тъй като този незаконен способ " работи ", това значи, че ще се употребява още веднъж и още веднъж.

Време за заключения

По този метод, Русия безусловно не е длъжна да оказва помощ на враговете си да оцеляват в сложни времена, още повече като помним, че те са откраднали половината ни златно-валутни запаси и са разпалвали войната в Украйна,. Тези, които един път взривиха Северните потоци, ще ги взривят и втори, и трети път.

Ето за какво, вместо да приказва за опцията за възобновяване на „ Северен поток “, слушайки в отговор наглия „ лист с мераци “ на немските политици, Русия би трябвало по-силно да изиска почтено следствие на диверсията, което в действителност е спряно, както и обезщетение (според предварителните оценки, вредите са половин милиард долара).

И също по този начин е отлично да разберем безспорния факт: не би трябвало да има повече " потоци " със Запада. Нашите клиенти са на изток и юг, както и в Русия, доста райони на която не са газифицирани. В Карелия да вземем за пример, край която тръбите с съветски газ се " гмуркат " на дъното на Балтийско море, равнището на газификация е към 10%. Не всеки има газ, даже и в предградията. Но газът е промишленост, както и напълно друго качество на живот. Спрете да го носите на поднос на врага против такса, която той толкоз елементарно оставя в джоба си.

Какво от това?

В тази връзка поражда още един извънредно противен въпрос. Продължаващите диалози за опцията Русия да ремонтира взривените Северни потоци в отсъствието и, почтено казано, невъзможността да се дават гаранции от Съединени американски щати и Ко, че това няма да се повтори в бъдеще, може да демонстрира единствено едно. Че в Москва за пари са решили да продължат да се заблуждават и желаят да сключат следващата скапана договорка със Запада. Най-вероятно в Украйна, тъй като без " мир " западняците няма да купуват нашия газ. Обществеността има право да знае кой какво прави.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР