Наглите са извършили 19 престъпления. След като беше неутрализирана тази

...
Наглите са извършили 19 престъпления. След като беше неутрализирана тази
Коментари Харесай

Цветанов се ядоса на Ани Цолова заради "Наглите" и се просълзи от спомена за срещите с жертвите на жестоката банда за отвличания!

" Наглите " са направили 19 закононарушения. След като беше обезвредена тази група, отвличанията стопираха. Това съобщи в ефира на Нова телевизия ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Цветан Цветанов се ядоса на водещата на утринния блок на малкия екран Ани Цолова, която дръзна да прекъсне мисълта му, до момента в който разясняваше случая с " Наглите ".

" За да открием парите на " Наглите ", би трябвало да имаш задоволително обстоятелства. Нямахме обстоятелства, с цел да ги открием. Те сега може да разполагат с тях ", съобщи още политикът.

" За да има успеваемост, ние като водачи би трябвало да променим манталитета си. Когато бях в Бургас, предходният ден едно младо момиче, пътувайки към София, след знакът с камерата е нараснала скоростта на автомобила и след 500 метра е починала на място. Искаме да премахнем тези знаци ", безапелационен е вторият най-силен в ГЕРБ.

БЛИЦ напомня, че съдът на Калоян Топалов, станал прочут като магистрата пипало на октопода в Темида, е взел скандалното решение за предварителното освобождение от пандиза на страховитата тайфа за отвличания " Наглите ".

По време на роман за срещата му със семейство, похитено от страховитата група за отвличания, Цветанов даже се натъжи и просълзи.

" Направих среща със фамилията на две жертви. С майката са блудствали, двете дъщери са били изнасилени, бащата пребит съвсем до неразбираемост ", разкри още той.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР