Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република. Никой не може да

...
Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република. Никой не може да
Коментари Харесай

Кире в атака срещу втория си татко

Нагледно видяхме офанзива против парламентарната република. Никой не може да си разреши да приканва България да няма постоянно държавно управление, никой не може да поставя бюджета и парите на хората на назад във времето поради персоналните си властови упоритости.

Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме потребност от постоянно и про-европейско държавно управление час по-скоро. Имаме потребност от устойчиво Народно заседание с дълъг живот.

Това написа през днешния ден във Facebook Кирил Петков, който изрази поддръжка за оповестения за довечера митинг пред президентството под наслов „ България е парламентарна република и пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО!

Той заяви още, че се връща ден по-рано от форума GLOBSEC в Братислава.

Г-н президент, член 1 на Конституцията гласи, че България е република с парламентарно ръководство. Припомняме ви, че законите на страната би трябвало да се съблюдават по писмен знак, само че и по дух, съобщи пък депутатът от Политическа партия Даниел Лорер в Народното събрание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР