Нагледал съм се на политически войни. Стига толкова, заяви военният

...
Нагледал съм се на политически войни. Стига толкова, заяви военният
Коментари Харесай

Каракачанов: Институциите трябва да намерят режима на диалог

Нагледал съм се на политически войни. Стига толкоз, съобщи военният министър Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността за изказването на президента, който сне доверието си към властта.

Институциите би трябвало да намерят режима на разговор, съобщи той в утринния блок на бТВ. Докато институциите се карат, се губят земеделието, здравето, образованието, демографията на нацията, по мнението му.

Каракачанов не е склонен с апокалиптичните констатации на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Припомняме, във вторник президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в послание към народа разгласи, че смъква доверието си от държавното управление Борисов - 3. Премиерът отговори мигновено, че поръчката е директна интервенция в изпълнителната власт.

Генерал Цанко Стойков съгласно него е експерт и той изнесъл тежестта за договарянията за Ф-16.

Водата в Перник е източена, счита Каракачанов. Нено Димов няма виновност, че перничани нямат вода, безапелационен бе той.

Министърът има вяра, че прокуратурата ще си свърши работата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР