Наглед невинната и с поглед на божа кравичка Ваня Костова

...
Наглед невинната и с поглед на божа кравичка Ваня Костова
Коментари Харесай

Ваня Костова ошамарила третокласник във влак! Така го плеснала, че детето паднало на земята

Наглед почтената и с взор на божа кравичка Ваня Костова май ще се окаже много костелив орех с експлозивен и нападателен темперамент, научи HotArena.

За това най-малко приказва случай от предишното, когато естрадната певица вдигнала вманиачен скандал във трен, цялостен с възпитаници. Един от тях описа пред „ Галерия “ прелюбопитната история.

Случи се в далечната 87-а година. Бяхме в трети клас. Няколко паралелки от учебно заведение пътувахме с трен до Пловдив. Бяхме с колективен билет и имаше купета, непокътнати за нас. Когато влязохме в нашето, заварихме Ваня Костова и сина й, седнали на 3 от местата ни. По това време Ваня беше голяма и заемаше две места. Опитахме се да й разбираем, само че тя не ни обърна внимание. Едно от момчетата докара класната, която при типа на известната персона много омекна в тона. Помоли певицата да й покаже билета си, тъй като очевидно има комплициране. Ваня отвърна, че не е длъжна да демонстрира нищо на никого, и по този начин завърши въпроса, без да помръдне!

 

Другарката шашната си излезе. След малко Ваня се наведе и шибна подобен пестник на ученика, който я „ изпя “, че той падна на земята… Разрева се, излетя от купето и пристигна с нашата класна, която ядосана изиска пояснение. Ваня най-безцеремонно се направи, че не схваща защо става дума, и ни попита: „ Деца, аз блъснала ли съм момчето?! “. Онемяхме и се вкаменихме… И по този начин до Пловдив, където слязохме, а Костова и наследник останаха във влака “.

Синът на Ваня – Боян, реагирал много невъзмутимо в обстановката. Гледал си е през прозореца, като че ли е кьорав и ням. „ Явно имаше тренинг в сходни обстановки “, заключва очевидецът.

От години в музикалните среди се приказва, че Костова е властна и подмолна, и извънредно двулична. Обичала да се прави на жертва, а в действителност тя била тази, която „ коли и беси “ в „ Тоника “. Не по-различно било отношението й Боян. Нейни сътрудници настояват, че безусловно го е обсебила. Цял живот била извънредно строга и взискателна към него, като до ден сегашен го манипулира и се меси в персоналните връзки с жена му Стефания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР