Нагласен ли е тазгодишният конкурс “Плеймейт на годината”? Този въпрос

...
Нагласен ли е тазгодишният конкурс “Плеймейт на годината”? Този въпрос
Коментари Харесай

Нагласен Ли Е Новият “плеймейт”? Михаела Стоичкова Се Хвалила, Че Ще Купи Титлата

Нагласен ли е тазгодишният конкурс “Плеймейт на годината”? Този въпрос от ден на ден хора от светските среди си задават в последните седмици, научи Secret.bg.

Поводът били няколко хвалби на една от претендентките – Михаела Стоичкова. Пред близки тя споделила, че събира сумата, с цел да се уреди с купата и да наследи Нора Недкова, издават осведомени.

В столичния елит към този момент настойчиво се спряга името на Стоичкова. Близки до нея раздули, че става въпрос за пет цифрена сума, с която Мишето, както я назовават мнозина, ще грабне короната.

Разбира се, Михаела не била глупава и имала тактичност. Не инцидентно през даден интервал от време в медиите се завърта скандал с нея, който от километри проличава, че е нагласен.

В навечерието на състезанието Стоичкова бодро раздува всевъзможни “тайни” за нея, с цел да притегли даже и минимална публика, с което да бъде най-малко малко по-разпознаваема от останалите кандидатки за популярност.

2019 година ще остане в историята на конкура с безбожно ниския интерес към участничките. Въшният тип и скромността им допълват тревожния недостиг.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР