Нагла туристка открадна портмоне от магазин в Слънчев бряг. За

...
Нагла туристка открадна портмоне от магазин в Слънчев бряг. За
Коментари Харесай

Нагла туристка направи нещо много гнусно в магазин в Слънчев бряг

Нагла туристка открадна портмоне от магазин в Слънчев бряг. За гнусното закононарушение сигнализира Катина Герова, която е известна в обществената мрежа като админ на страница за намаляване.

На фрагментите, които бяха излъчени по Нова телевизия, се вижда по какъв начин крадливата туристка преглежда с огромен интерес плюшените играчки в детски магазин. Оглежда ги, не си харесва нищо, само че вижда една детска количка и хора, които са я оставили наоколо без надзор, навежда се и прибира 400 лв..

„ Това се случва през вчерашния ден. Майка ми взе детето и отиде да заплаща сметки. По принцип тя взема дребни суми, само че този път по този начин се случи, че трябваше да заплаща сметки. Влизат в детски магазин в Слънчев бряг. Семейството ми живее в комплекса над 50 години “, заяви Катина Герова.

„ Детето ми си избира играчка, само че би трябвало да се сложат акумулатори. Майка ми се отдалечава от количката. Туристката й взема портмонето. Майка ми звъни на мен доста разтревожена, защото става въпрос и за документи”, изясни Катина.

Когато видиш майка си в такова положение, си подготвен на всичко, добави тя.

Катина е качила фрагменти от случката в страницата си, която има 50 000 почитатели. „ Жената, която открадна портмонето, е с жълта гривна, което значи, че е клиентка на хотел. Тя е с дете и с мъжа си. Това е заучен номер, тъй като се вижда, че детето е обиграно. Тя му демонстрира с пръст къде да застане. Парите надали ще се върнат, само че тези хора би трябвало да си поемат отговорността. Тези хора са трансформирали кражбите в специалност. Може да се разкарват в курортите и да ограбват хората “, разяснява младата дама.

Според нас, крадците са чужденци, сподели още тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР