Нагла мутра налетя да троши скромно зелено Пежо 206 с

...
Нагла мутра налетя да троши скромно зелено Пежо 206 с
Коментари Харесай

Мутри тръгнаха да прошат с бухалка зелено Пежо, но тогава собственикът излезе от колата и стана страшно

Нагла мутра налетя да троши непретенциозно зелено Пежо 206 с бейзболна бухалка, само че най-после се оказа, че той и приятелката му са позволили доста груба неточност. Която им донесе болежка и оскърбление.

На записа, изработен във Англия от камерата в спряла откъм гърба кола, се вижда по какъв начин от шофьорското място на Пежото излиза юначага с бейзболна шапка. Той напълно не наподобява смразен от боязън, дори в противен случай - първо ловко избягна бухалката, ориентирана към главата му, а след това с един удар в челюстта нокаутира нападателя и го просна по тил в тревата край пътя.

Нямаше шанс и притеклият се на помощ негов приятел, връхлетял като ръгбист към мъжа с бейзболната шапка, преди да бъде тръшнат на асфалта. Когато двамата се появяват още веднъж в обсега на камерата, хулиганът е към този момент мек като памук, обуздан със задушаващ захват.

Накрая нападнатият, оказал се добре квалифициран ММА-боец, търколи на асфалта хулигана, подкара Пежото си около возилото на натръшканите мутри, и изчезна от полезрението.

Ето късата битка с хулиганите, които не случиха с жертвата си:



Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР