Нагла кражба от заведение за бързо хранене в мол Марково

...
Нагла кражба от заведение за бързо хранене в мол Марково
Коментари Харесай

Охраната на мол “Марково тепе“ разкри нагла кражба

Нагла кражба от заведение за бързо хранене в мол " Марково тепе " бе разкрита стремително от защитата на комерсиалния център. На 1 януари младеж прескочил бара на един от обектите във фууд зоната и извадил парите от касата. В чекмеджето на касовия уред бил оборота от деня - към 900 лв., които крадецът прибрал. Докато шокираните продавачи подадат сигнал за случилото се, младежът съумял да напусне мола.

Веднага по-късно обаче последвала акция по разпознаването му. Свалени са записите от охранителните камери, които са запечатали както кражбата, по този начин и напускането на мола. Оказал се остарял познайник на компания " Трафик СОТ ", които се грижат за сигурността на комерсиалния център. Крадецът е на 16 години и е настанен във възпитателно учебно заведение в региона на Велинград. Той обаче редовно бяга от там и прави обири. Има данни, че използва опиати.

Преди няколко месеца той се промъкнал във фитнес центъра на същия мол и прибрал оборота от деня - 1300 лв. и таблета на админите.

Точно преди Нова година малолетният още веднъж избягал от учебното заведение и дошъл в Пловдив, където се скрил при свои познати. Той още веднъж е разгласен за търсене.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР