Нагла кражба е била извършена посред бял ден в центъра

...
Нагла кражба е била извършена посред бял ден в центъра
Коментари Харесай

Нагла кражба посред бял ден в центъра на София СНИМКИ

Нагла кражба е била осъществена измежду бял ден в центъра на София. Това излиза наяве от фотография, оповестена от пострадалия Петър Герасков, в обществената мрежа Facebook. Той се оплаква, че в границите на една година за повторно му крадат колело.

Този път е съумял да види наглия крадец, даже го е подгонил, само че никой от хората в близост не му е оказал помощ и злосторникът е избягал.

"В регион,,Оборище " в гр. София се краде извънредно доста. Бездействието против обири е навсякъде. За една година ми крадат колело за повторно. Този път видях крадеца по какъв начин стартира да отвързва колелото. Гоних го край парка,,Заимов " съвсем го смъкнах на земята при гоненето. Работници на ресторант,,Трите щерки " на ъгъла на парка,,Заимов " ме гледаха по какъв начин търча след крадеца и крещя,,дръжте крадеца, краде ми колелото " крадеца направи завой на 5 метра от тях ", написа той в поредност постове и споделя фотографията на апаша.


"Пичът с колелото направи ляв завой пред тях и към този момент не можах да го догоня повторно. Без обувки остана, когато го застигнах, само че е с колело на,,Крос ",,,Нитро " написа на него.

Купувайте си колелета втора ръка без съпровождаща гаранция, касова записка или контракт и стимулирайте кражбите крепко, тия които си купуват нови колелета въртят и белия и сивия и черния секто ", добавя още Петър.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР