Нагъл врачанин реши за напълно нормално да спре колата си

...
Нагъл врачанин реши за напълно нормално да спре колата си
Коментари Харесай

Наглост до безумие! Тарикат спря на пешеходна пътека във Враца, за да си вземе баничка /снимки/

Нагъл врачанин реши за изцяло обикновено да спре колата си на пешеходна пътека и да отиде да си купи баничка. За това алармира ядосан четец на осведомителна организация BulNews.bg в рубриката „ Ти, репортерът “.
На фотосите, които дойдоха на публицистичния имейл на медията ни, се вижда, че колата е спряна на пешеходната пътека тъкмо до учебно заведение „ Христо Ботев “ във Враца. В петък сутринта мъжът огладнял и решил да си вземе закуска от баничарница в региона. Вместо обаче да паркира на някое от свободните паркоместа на улицата, той решил, че му е по-удобно да остави колата си на спешни светлини върху зебрата и то навръх завоя.
„ За негативно време провокира подобен транспортен безпорядък, че колите колкото да се разминаваха. Да не приказваме, че запречи и минаването на пешеходците. Не знам за какъв баровец се има този, само че това същинско безсрамие “, написа възмутеният четец.
Според врачанина наглостта на някои водачи става все по-голяма и контролните органи би трябвало да ползват цялата мощ на закона върху нарушителите.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР