Нагъл шофьор паркира колата си на един от най-натоварените булеварди

...
Нагъл шофьор паркира колата си на един от най-натоварените булеварди
Коментари Харесай

Наглец спря по средата на натоварен булевард във Враца

Нагъл водач паркира колата си на един от най-натоварените булеварди „ Васил Кънчов “ във Враца, алармира ядосан врачанин в рубриката „ Ти, репортерът “ на BulNews.bg.
Случката е снимана преди към час на булеварда до денонощен магазин, прочут като „ тираджийския “, защото от там най-често пазарят водачите на камиони.
Мъжът спрял „ Рено “-то си по средата на основния път, създавайки транспортен безпорядък. Очевидец на фрапантното нарушаване направил фрагменти, на които ясно се вижда обстановката, в която са сложени другите водачи. Те са принудени да минават в насрещното, с цел да заобиколят френското возило.
„ Така се стопира на основен път. Наглостта на някои водачи няма граници. Можеше да отбие на свободните места по улицата и да направи няколко крачки допълнително. Някой би трябвало да го научи, че в тази ситуация пуснатите спешни светлини не го оправдават “, разяснява врачанинът.
Нехайният водач очевидно не се тормози, че безобразното му паркиране е причина за пътни произшествия в натоварения сектор на придвижване, какъвто е булевардът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР