Нагъл крадец задигна 1660 лева, 115 долара и 200 евро

...
Нагъл крадец задигна 1660 лева, 115 долара и 200 евро
Коментари Харесай

28-годишният ром Росен продължава да вилнее по морето! След поругания Божи храм в Бургас, обра и автозервиз

Нагъл апаш отмъкна 1660 лв., 115 $ и 200 евро от железна каса, съхранявана в автосервиз в Поморие - евентуално оборотните пари на работилницата. Обирът е сбъднат в нощта на 23.07 т. година, когато причинителят промъкнал в халето, отворил металната каса, в която били парите и избягал.

Униформените обаче бързо стигнали до следите на крадеца и го разобличили. Това е 28-годишният помориец Росен Якимов, от ромски генезис, оповестява Флагман. Той е остарял познайник на полицията и е с богато престъпно минало.

Циганинът е направил цялостни признания за метода, по който е отмъкнал парите, и даже е върнал част от отмъкнатите средства.

Якимов е арестуван за период до 72 часа с прокурорско разпореждане и е притеглен като обвинен. Предстои правене на искане до Районен съд - Поморие за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража”.

Припомняме, че през март 2015 година ромът Росен поруга храма в Морската градина на Бургас. Той влезнал щурм в параклиса " Свети Георги Победоносец ", изпочупил олтара, свещника, огромен брой свещи, икона и сензор на охранителна камера. Тогава помориецът проникнал в Божия дом за кражба, само че нищо не съумял да откри и решил да изпотроши всичко в църквата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР