Нагъл апаш открадна последните пари на възрастно семейство в Първомай.

...
Нагъл апаш открадна последните пари на възрастно семейство в Първомай.
Коментари Харесай

Нагъл апаш обра спестяванията на пенсионери, спипаха го!

Нагъл крадец открадна последните пари на възрастно семейство в Първомай. Той бе арестуван „ по горещи следи “ след бързи и професионални дейности на чиновниците на реда.
45-годишният рецидивист от Пещера с богато престъпно досие и присъди нахлул към 7.30 ч. в дома  на пенсионерите. Според първичната информация половин час по-рано домакинята излязла на двора, с цел да ревизира за какво кучето лае дълготрайно и там заварила чужд мъж, който побягнал.
Впоследствие станало ясно, че от коридора липсват две портмонета със 650 лв. и персонални документи. Жертвите на похищението подали сигнал в районното ръководство посредством тел. 112. Сформираната оперативна група популяризирала описанието на хипотетичния причинител до всички патрули в града. Скоро въпросният мъж бил видян в покрайнините на квартал „ Дебър “, само че при типа на униформените побягнал, насочвайки се към гъста гориста околност.
Полицаите го обкръжили и след къса опозиция му щракнали с белезниците и го отвели в полицейския арест.  У него са открити откраднатите към 650 лв. и документи за идентичност.  По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР